2777
2789
عنوان

سرنوشت دخترعمم که با شوهرخالم ازدواج کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 6160 بازدید | 118 پست

لایک

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان که یه مدت گذشته و دخترعمه من دیده واسه زندگی مشترک خوب فقط پول کافی نیست و اختلاف سنی داره خودشو نشون میده تصمیم گرفته‌جدا شه و ۱۴۰ تا سکه مهریه رو قبل اینکه شوهرش حق طلاق بده بخشیده درواقع اونم ازش شوهرخالم رکب خورده الان نه‌مهریه داره نه ارامش و خب شوهرخالم میگه طلاقش نمیدم 

الان که یه مدت گذشته و دخترعمه من دیده واسه زندگی مشترک خوب فقط پول کافی نیست و اختلاف سنی داره خودش ...

کارما زد ب کمرش

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد

یه شب عمم بابامو تنها کشونده بود خونش و‌بهش جریان و گفته بود‌که اره اومد خواستگاری دخترم ماهم دیدیم ...

دختره پا نداده چون هدفش این بوده که باهاش ازدواج کنه وگرنه شوهر خاله ت که معلومه از اون لا..شی هاست

دختر عمه ت چند ساله شه؟