بچه ها من عقدم بخدا جاریم همسن مامانمه من دقیقا با دخترش همسنم... غیر از احترام هیچی ندیده از من .. همیشه احترام و هروقت دیدمش خیلی گرم ... کلا ایشون ۳۰ سال پیش ازدواج کرد هیچ مراسمی غیر از عروسی نداشت . من بله برون گرفتم خب خونه خودمون بود. عقد بابام گرفت ، یلدایی تک تک وسایلو همسرم گرفت ... ماشالله با این سن به من حسادت میکنه ... استوریامو میبینه نه یه تبریکی .. حرفی حدیثی ... من چندبار استوریاشو سالگرد ازدواجش تبریک گفتم تولداشون و....حالا ظهر مامانم گیر داد بهشون پیام بده ...۳تا خواهرشوهر و ۳تا جاری دارم . به همشون پیام دادم ... همه جواب دادن این قشنگ ۲دقیقه بعد سین کرد جواب نداد ... حالم بده ...حس میکنم نشسته تو دلش داره به ریشم میخنده ... چون میدونم دائم تو گوشیه ...خیلیم بلده برای همه کامنت اینا میزاره ... معده درد گرفتم از حرص ...
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حرص نخور تو شخصیت بالای خودتو ب نمایش گذاشتی اون بی شخصیتیشو
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
هییچ اشکالی نداره دیگه برای مراسمای دیگه نمیتونه پیش خواهرشوهرات یا مادرشوهرت گلایه کنه که بهم تبریک ...
شوهرم میگه دیدیش بگو روز زنو تبریک گفتم جواب ندادین . گفتم بگم میگه وای من چه مهمم که یادش مونده ! گفتم تا الانم بخاطر تو بوده باهاشون حرف زدم دیگه ارتباطمو کم میکنم
بله واقعا .... مامانم گفت نه زشته حالا یه پیام که از تو کم نمیکنه ...خاک برسرم واقعا
ببین خواهر شوهر فرق دارع ولی جاری صد سالش هم باشه جاریه و یک غریبه و نسبت با واسطه هست
مادرت زن قدیمی هست ک قدیما جاری ها با الان فرق داشتن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بله مامانم کلا از اول زندگی یبار نتونسته نه بگه و همیشه رودرواسی داشته میخواد مام شبیه خودش بشیم .
آخ اخ از اون مدل زنهاست وای عزیزم الان اصلا زندگی بر وفق این مدل تفکر نیست و همیشه میمونن زیر پا و له میشن
ب مادرت احترام بزار ولی سبک ایشون رو اصلا تو زندگی خودت پیاده نکن عزیز دلم