2777
2789
عنوان

یه خانم مسن رابط ازدواج بشه تو نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداوکیلی چجور میشه اعتماد کرد که طرف اطلاعات درست بده ؟؟نه که از داشته ها و نداشته هاش ، حداقلش از ا ...

مثلاثی هر خانم رابطی شهر محل سکونتش بگه مجرد های اون شهر که عضو هستن خودشونو معرفی کنن و حضوری اون خانم رو ببینن و هردو از صحت ماجرا با خبر بشن

پیشنهاد میکنم سایت ادم و هوا رو به کسانی که میخوان ازدواج کنن 

هم قانونی هست هم شرعی 

کسی مورد مناسب معرفی میکنن 

کافی دختر خانم یا آقا پسر تو سایت ثبت نام کنن 

شبکه ۲ برنامه تصویر زندگی هست فکر کنم همون جا تبلیغ شو میکنن

خداوکیلی چجور میشه اعتماد کرد که طرف اطلاعات درست بده ؟؟نه که از داشته ها و نداشته هاش ، حداقلش از ا ...

اخلاق رو دو طرف باید همو ببینن وقت بگذرونن خانوم مشاوره برن الکی که نیست ندیده و نشناخته نمیگم میگم معرفی نمیگم درجا عقد معرفی ینی هم دیگه رو ملاقات کنن با حضور رابط و خانواده ها بعد تصمیم بگیرن