2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زد یه ساعت پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 2962 بازدید | 118 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه اون چرا نگفت مگه منم مادر نیستم؟؟؟؟؟؟

اگ تو میگفتی اونم میگفت تو عروسی اون مادرشوهر. بنظرت اول مادرشوهر باید بگه؟ حالا ی سوال دارم ازت

هم تو مادری هم مادرت مادره هم مادرشوهرت

اگ مادرت زنگ میزد و تبریک نمیگفت توام بدون تبریک گفتن خدافظی میکردی؟

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
عزیزم خب اون بزرگترِ، انتظار داشته شما اول تبریک بگی، وقتی شما نگفتی ناراحت شده و قطعاً بهش برخورده ...

اخه من زنگ نزدم که 

اون زنگ زد 

حالا لال میشد بگه عروس خوشکلم روزت مبارک؟؟؟؟

حالا چون دوست دارم باشه میبخشمت❤

اخه من زنگ نزدم که اون زنگ زد حالا لال میشد بگه عروس خوشکلم روزت مبارک؟؟؟؟حالا چون دوست دارم باشه می ...

منم چون دوستت دارم‌ دیگه بحث و باهات ادامه نمیدم، چون از رو نمیری‌ پررو خانم😂😂🤪🤪

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه عزیزم دست رو خط قرمز زندگیم نزار😬

اینو فقط ب تو نمیگما ب خودمم میگم 

اگ یاد بگیریم بین مادرا و پدرا و عروسامون و .... فرق نزاریم و اونارو از خودمون بدونیم مثلا ی مادرشوهر عروسش رو مثل دخترش ببینه یا برعکس، خیلی زندگی قشنگتر میشه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اخه من زنگ نزدم که اون زنگ زد حالا لال میشد بگه عروس خوشکلم روزت مبارک؟؟؟؟حالا چون دوست دارم باشه می ...

تو هم لال نمیشدی دهنتو باز میکردی میگفتی روزت مبارک 

ی مشت بچه شوهر میدن پسر مردم بدبخت میکنن 😑