2777
2789
عنوان

تجربه من از دانشگاه پیام نور

86 بازدید | 8 پست

سلام

من همونی‌ ام‌ که دو سه سال کابوس دانشگاه و کنکور و کشید و خوند تا ی جای خوب دربیاد اما نشد خودم و به در و دیوار زدم‌ برم‌ دانشگاه 

رفتم پیام نور اولش فک میکردم‌ خبریه‌ اما از من ب شما نصیحت اگ دنبال دانشگاهی هستین که با عصابتون‌ بازی کنه‌ حتما این دانشگاه و انتخاب کنین 

چون اولا تعداد دانشجو ها خیلی کنه شاید تو ی کلاس نهایت ۷یا۸ نفر‌ باشه واسه همین تبادل نظر کمه‌ و انگیزه واسه رفتن به کلاس نیست 

دوما استاد ها سر سری درس میدن و اصلا مفید نیست تدریسشون‌

سوما این دانشگاه برا کسایی خوبه ک ادمی‌ هستن که دنبال انزوا‌ هستن و میخوان خودشون تنهایی بزن کلاس بیان و تهش ی لیسانس بگیرن چون اینجا مثل دانشگاه های دولتی و آزاد نیست ک دانشجو های زیادی داشته باشه و دوستی و رفاقت برجا باشه

خلاصه ک خیلی رو مخه و من شدیدا پشیمونم‌ ولی چاره ای جز ادامه دادن ندارم

شما اشتباه منو نکنین یا برین ازاد‌ یا کلا نرین دانشگاه چیزی از دست نمیدین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شالله موفق بشی. امروز تصمیم گرفتم برم دانشگاه دیدم نمیتونم بخونم برای کنکور گفتم برم پیام نور

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

ان شالله موفق بشی. امروز تصمیم گرفتم برم دانشگاه دیدم نمیتونم بخونم برای کنکور گفتم برم پیام نور

ممنون‌

کنکور خوندن خیلی عذابه‌ واقها 

ولی پیام نورم‌ دانشگاه‌ خوبی نیست هستا‌ ولی برای من نیست منی ک دنبال دوستی و صمیمیت و تبادل نظر در مورد درسا‌ بودم‌ خیلی پشیمونم‌ روزمره‌ عادی این دانشگاه‌ مثل وقتیه‌ ک ۷ صب زودتر از همه میرسی مدرسه و هنوز کسی نیومده این دانشگاه تعدادشون‌ دقیقا دد همین حده‌ و استاد هام‌ خوب درس نمیدن

باز خودت هرجور دوس داری انتخاب کن موفق باشی