2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین در مورد دفع اجنه بگیم

113 بازدید | 15 پست

من یه مدت توی خوابم می اومدن . بیدار میشدم سوره ناس میخوندم باز می‌خوابیدم . دیگه خواب شون را نمی دیدم . یه مدت هر شب ناس میخوندم . به محض اینکه خوابم‌می برد و تنبلی میکردم نمی‌خوندم باز خواب شون را می‌دیدم درحالی که اصلا بهشون فکر نمی‌کردم . یادمه یه مدت با وجود اینکه میخوندم هم می اومدن ب خوابم آخه من خونه قدیمی تنها میخوابم ، تا اینکه هر شب دو‌تا ناس باید میخوندم چون . یکبار دیگه کفایت نمی‌کرد . یبار خواب دیدم توی خواب براشون با ترس ناس میخوندم اون با بی اعتنایی نگام میکرد و نمی رفت منم تا بیدار شدم دریافتم ناس دیگه برای من کارساز نی . پس سرچ کردم در گوگل و به سوره جن پناه بردم . هر شب میخونم . دیگه ماه هاست نیومدن ب خوابم‌. توی بیداری هم دیگه صدای تلق تولوق های خفیف نمیاد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی میشه بگی خابی ک میدیدی چی بود چوطوری...

کاری نمی‌کرد آزاری نداشت فقط حضور داشت من می ترسیدم از حضورش . قیافه اش هم چیز خاصی نبود فقط میدونستم جن هست . یعنی یجوری هست که تو می‌دونی جن هستن . چیزی از سُم و اینا پیدا نیست در خوابم ولی یقین هست 

آهاروضه امام حسین هم عالیهمن شنیدم ار کسی که مثلا یکی میگه خونه جدید اومدم آدم درستی توش نبودن قبلا ...

پدرم هر جمعه میان این خونه و جلسه روضه میگیرن و اطعام می‌دهند و میروند . نه به دلیل جن ، بلکه نذر شخصی کرده اند 

سلامت باشید ولی منظورم اینه که روضه ی مداوم هم برای دفع شون کارساز نبود . ولی سوره ی جن کار ساز بود

اگه پیش مشاوره های مذهبی برید بهتر کمکتون نی کنن

خودم اطلاعاتم کمه.

تعریف کردید یاد کتاب آن سوی مرگ افتادم داستن پسط