2777
2789
عنوان

بیا بشین برات یه لیوان چای بریزم قربونت برم😍📸

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 39 پست

یه لیوانم برای من بریز با گز بخورم😍

حوصله ندارم برم دم کنم😶😂

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به به🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍عالیهههه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍نوش جونتون قشنگمممم ...

قربونت برم من🥰😍😘🤩مرررررسی😍🥰💃💃💃💃 فداتشم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
قربونت برم من🥰😍😘🤩مرررررسی😍🥰💃💃💃💃 فداتشم

خدانکنه😘😘♥️♥️♥️قلب منی توووووووو🫀♥️♥️😘😘😘🌷🌷🌷🫂🫂🫂❤️❤️❤️💙💙💚💚💖💖💖💋💋💋💋

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

چشششمممم😁فقط گز از خودتمن ندارم متاسفانه تو خونه

آره خودم میارم فقط شرمنده که به تو نمیدم آخه خیلی خوشمزست و فقط دوتا دونه مونده🫠🍬

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

آره خودم میارم فقط شرمنده که به تو نمیدم آخه خیلی خوشمزست و فقط دوتا دونه مونده🫠🍬

نوش جونت

من همین چایی و خرما رو میخورم😁❤️

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

نوش جونتمن همین چایی و خرما رو میخورم😁❤️

خرما داریماااا بیا خرما رو من بدم بهت هرچقدر میخوای بردار از شرمندگیم کم بشه ولی سر گز واقعا نمیتونم تعارف بزنم🥲😂

من معمولا نمیخوردمش هرجا هم میدیدم میگفتم آخه کی با این پذیرایی میکنه بجای این یه چیز درست حسابی میخریدی دیگه ولی اون روز یه دونه خوردم عاشقش شدم اصلا خیلیی خوب بود😂🤝🏻

خرما داریماااا بیا خرما رو من بدم بهت هرچقدر میخوای بردار از شرمندگیم کم بشه ولی سر گز واقعا نمیتونم ...

😂😂😂😂😂

منم عاشق گز آردی ام

خوشمزه ترینه

کاملا درکت میکنم و بهت حق میدم😂❤️ 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

😂😂😂😂😂منم عاشق گز آردی امخوشمزه ترینهکاملا درکت میکنم و بهت حق میدم😂❤️

مرسی که درک میکنی😂

یه خوبشو بخر جای منم بخور😂😍