کمپوت_گیلاس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 2009 عنوان کوکونات کلاژن کسی برا پوست استفاده کرده میگن معجزه اس برا پوست درسته 162 بازدید | 12 پست هیارونیک اسید و کوکونات کلاژن لطفا هرکی مصرف کرده و نتیجه دیده بگه اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔 دیروز | 17:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 7668 من س ماه خوردم هیچ تغییری ندیدم میگن دو س دوره باید خورد حالا ک تموم شده پیدا نمیکنم یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
nazi_fara_beautyپیجم عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 256 من کلا مکمل کلاژنم کوکونات کلاژن هست معجزه ک نمیکنه فقط پوست شفاف تر و سفت تر میشه سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰 ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم. تهران هستم پیجم: Nazi_fara_beauty
کمپوت_گیلاس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 2009 من کلا مکمل کلاژنم کوکونات کلاژن هست معجزه ک نمیکنه فقط پوست شفاف تر و سفت تر میشه منم میخام پوستم سفت و لیفت بشه شما از کجا گرفتین چ قیمت اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
nazi_fara_beautyپیجم عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 256 منم میخام پوستم سفت و لیفت بشه شما از کجا گرفتین چ قیمت من بسته ۱۸۰تایی(سه ماهه استفاده میکنم) و از امارات یکی از آشناهامون میاره ک مطمئن باشم اصله سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰 ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم. تهران هستم پیجم: Nazi_fara_beauty
کمپوت_گیلاس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 2009 من بسته ۱۸۰تایی(سه ماهه استفاده میکنم) و از امارات یکی از آشناهامون میاره ک مطمئن باشم اصله ممنون 🍬 اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
nazi_fara_beautyپیجم عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 256 ممنون 🍬 ❤️❤️❤️ سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰 ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم. تهران هستم پیجم: Nazi_fara_beauty
negar1001 عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 219 من س ماه خوردم هیچ تغییری ندیدم میگن دو س دوره باید خورد حالا ک تموم شده پیدا نمیکنم دی جی کالا داره هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 7668 دی جی کالا داره اصله؟ یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
negar1001 عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 219 اصله؟ نمیدونم نظر مشتریها هست بخون ببین اگه رضایت داشتن شفارش بده هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 7825 من تو اینستا نظرات چند نفر خوندم.گفتن با خوردنش آنزیمهای کبدشون رفته بالا.