2777
2789
عنوان

بچه ها با نامزدم تلفنی صحبت میکردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 39 پست
خیلی شرایط بدیهاین پیامو بدم به نظرت؟سلامقبل شب بخیر یه چیزی بگماگه ناراحتی پیش اومد باز، معذرت میخو ...

خوبه ولی بستگی به اخلاقش داره این شوهر من که خییییلی بداخلاقه الان من همبن پیامو بهش بدم سین میکنه جواب نمیده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه ساعت 8 میرسه میره باشگاه تا ساعت 10 11

یعنی باشگاهش از شما واجبتره که نمیتونه بیاد شما رو ببینه. من این حرفا تو کتم نمیره. اگر واقعا دوست داشته باشه از همه چیش میزنه میاد تو رو ببینه

اینکه نشد حرف!پس اون وظایف زندگی مشترک رو چطوری میخواد به دوش بکشه؟اگه اینقدر کار داره بشینه خونه ما ...

اصلا نمیتونم تحمل کنم متاسفانه

پیام فرستادم کاش زودتر میگفتین

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

خیلی شرایط بدیهاین پیامو بدم به نظرت؟سلامقبل شب بخیر یه چیزی بگماگه ناراحتی پیش اومد باز، معذرت میخو ...

حالت خوبه ؟؟؟ اون بد حرف زده ، کم بهت زنگ می زنه و میبیندت بعد ازش معذرت می خواهی که ناراحت شدی و بغض کردی ؟؟؟ با این اوصاف اون می تازونه تو هم بیفت دنبالش

میگم واقعا با این همه مشغله که اقا دارن پس کی وقت کردن شما رو ببینن؟؟کارش چیه مگه

پسرعمم بود دوران دوستی مونم وقت نداشت همیشه

کارش چرته واقعا اضافه کاری الکی میدن بهش🫠

عشق اگه عشق باشه و علاقه از ته قلب باشه...شده از سرکارشم میزنه حداقل نیم ساعت تا بیاد ببیندت...خودتو قانع نکن که کار داره و نمیتونه و باشگاه می‌ره...

ببین اون حتی باشگاه رفتن و رسیدن به خودشو از تو مهم تر می‌دونه بعد تو بابت اون حرفش به هم ریختی!

تو هم از این به بعد یک طوری سرت رو با خودت شلوغ کن و پیشرفت کن که اینقدر براش انرژی تو صرف نکنی...می‌دونم وابسته شدی و فکرت درگیرشه اما اگه اینطوری بخوای همش پیشقدم بشی تهش اون ولت می‌کنه و میگه دختره آویزون بود...به خودش اهمیت نمی‌داد به خودش نمی‌رسید...

هزار تا اسم هم روت میزاره

عشق اگه عشق باشه و علاقه از ته قلب باشه...شده از سرکارشم میزنه حداقل نیم ساعت تا بیاد ببیندت...خودتو ...

اتفاقا شروع کردم به خودم رسیدن تا حدودی

از کارای اسون شروع کردم فعلا

اخر این ماه میخوام برم باشگاهم

ولی باز تایم اضافه میارم متاسفانه

خیلیم دوسش دارم 

نمیدونم چیکار کنم