من حاضرم کنار مردی که وضعتی مالیش ضعیفهاما بهم احترام میزاره کنارش ارومم بهم روحیه میده شوخ باشه همیشه کنارش میخندم ادامه بدم تا یه ادم موجی و عصبی که باعث شده استرسی بشم لرزش دست بگیرم لکنت زبون بگیرم دیروز با اینکه قسط سنگین داشت برام دوربین گرفت با گل و کیک بعدش یکاری کرد که هنوز سمتشون نرفتم اطرافیانم یه شاخه گل مصنوعی با عشق تمام استوری گذاشتن که خودش گویای همه چیه خدا به همه مون دلخوش بده از همه چی با ارزش تره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یه نکته من بگم به شما و همه عزیزان حاضر در سایت میخواید دعا کنید درست دعا کنید!!! مگه خدا خسیسه که اینطور دعا میکنید یا خواسته دارید؟!!! چرا فکر کردی مردی که بی پوله میتونه لب خندون داشته باشه!!!! که اگرم داشته باشه همین ماها با خواسته ها و حسرت هامون براش نمی ذاریم!!!! البته میدونم شما انتخابت رو کردی و رفته تموم شده بیشتر روی صحبتم با مجردهایی هست که دارن میخونن برای خدا شرط نذارید درست و کامل بخواید بهترین ها نصیب همتون،🌈
من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰