2777
2789
عنوان

بچه پرتوقع ولی خیلی باهوش

62 بازدید | 15 پست

بچه ای که مدرسه نرفته جدول ضرب و با چند بار از تلوزیون دیدن حفظ کنه 

بچه ای که متوجه همه چی هست همه چی بلده و حتی نوشتن کلمات رو با ی بار تمرین بلده اشکال هندسی رو بدون اینکه کسی بهش بگه بلده و تمام رنگ هارو تشخیص میده 

ولی توقعاتش خیلی بالاست همه چی میخواد و خیلی هم مغروره و جدی هست 

این بچه خیلی شخصیت عجیبی داره

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی تمیز و مستقل هست برای هیچکدوم از کاراش نیاز ب کمک نداره ولی وقتی قهر کنه حتی از مادرش باید مادرش عذر خواهی کنه وگرنه چند ماهم بگذره این بچه سکوت می‌کنه 

حتی خودشم ناخواسته کسی رو ناراحت کنه سریع عذر خواهی می‌کنه 

اره خیییییلللییییییی ولی دیگه ی جایی متوجه بشه هرچی بشه قرار نیس همون بشه

متاسفانه خیلی توقعاتش بالاس ممکنه با گذر زمان عوض بشه؟

زیاد عجیب نیست فقط قهرش زیاد خوب نیست

کسی نگفت عالیه 

فقط از اخلاقاشو گفتم مگه آدم بی عیب هم داریم 

گاهی میگم کاش شخصیت منم مثه این بود منو خیلی اذیت کردن ولی همیشه سکوت کردم و ب روم نیاوردم الان دارم اثرشو میبینم از همه فراریم

چه نوع توقعی داره؟ اگه زیاد به نظر میرسه مادر میتونه با تراپیست کودکان صحبت کنه ببینه طبیعیه یا نه و ...

مثلا میگه ماشین مون رو دوست ندارم مثه فلان ماشین بخریم (بنز)یا مثلاً خونمون چرا استخر دار نیست 

آرزوهای بزرگ 

تا جایی که میتونیم خواسته هاشو برآورد میکنن درحد توان مالی  مثلا پولشو نداشته باشین همون چیز ارزونشو میخرن