2777
2789
عنوان

به خانومای خانه دار حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 32 پست
منی که هروقت بیکارم سردرد شدید میشم😑

اخه مشکل اینجاست یک هفته پشت هم بیکار باشم عصبی میشم 

ولی توی مدتی ک کار دارم یکسره غبطه میخورم فازم مشخص نیست 

جدا میگم ها  تابستونا اکثرا خسته میشم از تو خونه بودن  

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
من خیلی خانه دار هارو دیدم ک استعدادشو دارن من استعدادشو ندارم مثلا خاله ی من نقاشه خب خانه داره ول ...

اهاااا 

ببین نقاشی کارای هنری استعداد نمیخواد 

فقط حوصله و دقت میخواد 

و به جز اینم کارای اداری هم دقت میخوان ولی کارای هنری خیلی باید دقت بیشتری براشون صرف کنی 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی عزیزم هیچ زندگی راحت واقعا نیست

همه معمولا بچه دارنو مشکلات متفاوتی دارن، درگیر رسیدگی و کارای بچه هان، من ندیدم خانم خانه داری که اینجور میگی الاف بگذرونه

خانمای شاغل هم تو امور خونه، همسرشون یا کارگر یا بچه ها کمک میرسونن و کمتر کسیه که هم صد بیرون بذاره هم صد خونه

منکه ندیدم زن شاغلی باشه که تو خونه همسرش هیچ کمکی بهش نکنه

ولی خانمای خونه دار همسراشون زیاد دیدم عین مهمون فقط بیان بخورن بخوابن...و صد کار خونه باخووشون باشه. پس اصلا نسخه کلی کدوم بهتره راحتره اشتباهه.... همه زندگیاشون واقعا پر مشکله حتی اونایی که در ظاهر پولدار و مرفهن نزدبکشون میشی از درون پر مشکلن...

من خودم روحیاتم حد وسطه

یعنی شغل تمام وقت نمیتونم و اصلا خونه داری صد هم نمیتونم

شغل پاره وقت دارم که اابته حقوقشم همینطور پارست🤣🤣🤣🤣

راسش من یه خانه دارم

وقتایی که کنار بخاری تا ده میخوابم خیلی دلم برا بچه ها که میرن مدرسه میسوزه مخصوصا کوچولوعا

البته خب خودمم این روزارو گذروندم با تمام استرساش

بنابراین الان تصمیم دارم استراحت کنم😂

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
میدونی عزیزم هیچ زندگی راحت واقعا نیستهمه معمولا بچه دارنو مشکلات متفاوتی دارن، درگیر رسیدگی و کارای ...

درست میگی  قبول دارم

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

من یه خانم خونه دارم که هر روز از ۶ صبح بیدارم و به شدت کمبود خواب دارم الان کلی کار دارم ولی چون مریض شدم جون ندارم پاشم برم ولی در نهایت باید برم🥺

انقدر با روزگار جنگیدم تا بالاخره خوشبخت شدم 

خیلی خوب گفتیاینجا ادم الاف و بیکاره و تنبل با خانم خانه دار اشتباه میگیرن

من مامانم شاغل بوده بازنشست شده 

و حالا  راحت تا ساعت ۱۰ اینا میخوابه 

خب بچه هاشم ک بزرگن 

پس قاعدتا هرکسی تا ۱۰ میخوابه ادم الاف و بیکار نیست

من یه خانم خونه دارم که هر روز از ۶ صبح بیدارم و به شدت کمبود خواب دارم الان کلی کار دارم ولی چون مر ...

عزیزم ایشالله بهترشی

من مامانم شاغل بوده بازنشست شده و حالا راحت تا ساعت ۱۰ اینا میخوابه خب بچه هاشم ک بزرگن پس قاعدتا ه ...

دقیقا 

منم تا نه و ده میخوابم  ولی عوضش تا شب یکسره دستم به کارای خونه وبچه ها بنده

و قاعدتا سال دیگه اولیه میره پیش دبستانی منم باید برسونمش و این یکم اذیتم میکنه که صب زود پاشم😂😂😂

اه اه اه

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
من مامانم شاغل بوده بازنشست شده و حالا راحت تا ساعت ۱۰ اینا میخوابه خب بچه هاشم ک بزرگن پس قاعدتا ه ...

خب بازنشستن

سنشون بالاست زحمتاشون کشیدن

جسمشونم دیگه نمیکشه شش پاشن تا شب کار کنن

ولی خانمب که بچه کوچیک داره واقعا صبح تا شب رحمت میکشه

حالا وقتی شاغله صبح تا عصر بچشو کسی نگه میداره و خودش بیرون کار میکنه و همین از صدای بچه و زحمتش دور بودن حال خوبی میدا