2777
2789
عنوان

به خانومای خانه دار حسودیم میشه

189 بازدید | 32 پست
اول اینو بگم ک خودم کنکوریم و شاغل نیستم 

ولی واقعا به نظرم خیلی زندگی خوبی دارن 

لای پتو تا پاسی از ظهر میخوابن 

یک نهار فقط باید درست کنن بدون هیچ فشار روانی ایی 

وقت آزاد دارن 

ولی نه کسایی ک درس میخونن نه شاغلا این پوئن هارو ندارن‌... 

حالا ما ک بخیل نیستیم خدا بیشتر بهشون بده 

راستی اگر میخواید بگید خب خونه دار شو و اینا باید بگم قبلا راجب این موضوع زیاد فک کردم دیدم پتانسیل های درونی من حیفه برای خانه داری استعدادام نباید هدر بره... شاید اگر استعدادی بود ک میشد همزمان با خان۶ داری ادامش داد ادامه میدادم .اما متاسفانه تنها استعداد مشخص و خوب من درس خوندنه و گیرایی بالام توی درسا.... 

واقعا خوش به حالشون.... 

یعنی صبحا ک ساعت ۵ پا میشم مامانمو میبینم ک خوابه حسرتی ک میخورم(مامانم بازنشست شده )

حتی همین الانم باید برم درس بخونم

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

فک کن من ۶ از خونه میزنم بیرون  ۱ میام خونه هنوز خوابن بقیه فک کن چه حالی میشم 

واقعا خیلی غبطه میخورم بهشون

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا بهرحال هر کسی دغدغه خودشو داره عزیزدلم

اما منم زمان کنکورم گاهی میگفتم کاش مثل خیلیای دیگه اصلا کنکور و دانشگاه برام مهم نبود و همون سال اول میرفتم پیام نور و خیلیم عشق میکردم 

FREEDOM...🌱🤌🤍

همه چیت اوکی 

ولی خیلی از خانه دار ها هم پتانسیل فهم و درک بالای درس رو دارن این که نشد دلیل 

اگه فقط دلیلت اینه خیالت راحت برو خانه دار شو😊

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

اهااا که استعداد هات هدرمیره

آره من استعدادی ک همسو با خانه داری باشه ندارم 

اگر ادم شغل ازاد یا شغلایی مثل قالی بافی اینا بودم 

یا حتی اهل هنر بودم 

قطعا خانه دار میشدم تو خونه کار میکردم 

ولی متاسفانه استعدادشو ندارم

حالا ک انقدر دوست داری خب پتانسیلتو ببر تو آشپزی و یادگیری غذا های مختلف 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

عزیزم اون موقعایی که خانومای شاغل هرچی دوس دارن میخورن میخرن میپوشن و کیف میکنن اون موقعم ما میگیم خوش بحالشون. کار میکنن عوضش کیفشم هس. ما باید برا یه شال ده روز التماس شوهر کنیم. بعدم یه ناهار نیس ایشالا متاهل شدی میبینی تو خونه چقد کار هست مخصوصا با بچه

بعنوان کسی که هم شاغل بودم هم خانه دار، باید بهت بگم خانم تنبل با خانم خانه دار فرق میکنه

اگه خانمی واقعا مدیریت خانه داری رو بلد باشه ۲۴ ساعت براش کمه.

و اونقدر مشکلات ریز و درشتی داره، خصوصا وقتی بچه هم داشته باشه، و البته بدون هیچ حقوق و مزایایی واقعا یکی از سخت ترین کارهای دنیا حساب میشه

فک کن من ۶ از خونه میزنم بیرون ۱ میام خونه هنوز خوابن بقیه فک کن چه حالی میشم واقعا خیلی غبطه میخور ...

به اینم فکر کن خیلی ها دوست دارن جای تو باشن و درس بخونن و مستقل باشن 

پس مقایسه نکن و از زندگیت لذت ببر😊

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

حالا بهرحال هر کسی دغدغه خودشو داره عزیزدلماما منم زمان کنکورم گاهی میگفتم کاش مثل خیلیای دیگه اصلا ...

من یک عدد پیام نوری ام که درطول ترم عشق کردم و الان تو امتحانا بلانسبت مثل چی تو گل گیر کردم

فک کن من ۶ از خونه میزنم بیرون ۱ میام خونه هنوز خوابن بقیه فک کن چه حالی میشم واقعا خیلی غبطه میخور ...

خب توام نرو و بگیر بخاب البته خانه دارام ب زمان خودشون درس خوندن

لطفا برای شادی روح خواهر جوونم صلوات بفرستید 🙏
همه چیت اوکی ولی خیلی از خانه دار ها هم پتانسیل فهم و درک بالای درس رو دارن این که نشد دلیل اگه فقط ...

من خیلی خانه دار هارو دیدم ک استعدادشو دارن 

من استعدادشو ندارم  

مثلا خاله ی من نقاشه خب خانه داره ولی تو خونه است شغلش نمیدونم منظورمو میفهمی یا نه .ولی خب من استعدادشو ندارم 

من یک عدد پیام نوری ام که درطول ترم عشق کردم و الان تو امتحانا بلانسبت مثل چی تو گل گیر کردم

از اون دید نمیگم گل😘 قطعا همه رشته ها و دانشگاه ها تلاش میخواد

بخش کنکورش منظورم بود ❤️

FREEDOM...🌱🤌🤍