2777
2789
من مردی ندیدم ک قیافش شبیه جلوی پیکان باشه .بعدشم مگه پیکان چشه ؟ اونم دل داره

کسی نگفت دل نداره میگم پسرا خیلی اعتماد به نفس بالایی دارن که به یکی عین خودشون راضی نیستن و حتما زن خوشگل میخان

کسی نگفت دل نداره میگم پسرا خیلی اعتماد به نفس بالایی دارن که به یکی عین خودشون راضی نیستن و حتما زن ...

خب ایشون جواب شما رو هم داد. گفت معیار زن و مرد متفاوته. برای مرد پول مهمه و برای زن زیبایی.

چرا شما خانمها به خودتون اجازه میدید که دنبال مرد پولدار باشید (در حالیکه خودتون ممکنه پولدار نباشید) ولی وقتی یه پسری اینجا میگه زن خوشگل میخوام میگید مگه خودت خوشگلی؟!

همین یه جمله نشون میده چقدر از خانمها واقعا بی منطقن. اینقدر منطقشون مشکل داره که واقعا حرف زدن در موردش آدم رو خسته میکنه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کسی نگفت دل نداره میگم پسرا خیلی اعتماد به نفس بالایی دارن که به یکی عین خودشون راضی نیستن و حتما زن ...

خب همینه . من ب شخصه دختری در حد نباشه . ترجیح میدم مجرد باشم . خرج الکی چرا

خب ایشون جواب شما رو هم داد. گفت معیار زن و مرد متفاوته. برای مرد پول مهمه و برای زن زیبایی.چرا شما ...

جناب همه عین هم نیستن مطمئنا من به کبوتر با کبوتر باز با باز اعتقاد زیادی دارم

ازدواج میکردم ...

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه

ماشین 

چون ازدواج نیاز به خودشناسی خیلی‌ زیاد و مسیولیت پذیری واقعا بالا داره

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

یه کاری رو شروع میکردم

بعد تشکیل خانواده

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993