2777
2789
منم نه طلای درستی خریدن و نه عروسی گرفتن

ببین اگه مشکل دیگه ای در زندگی نداری همه تلاشت رو بکن که فراموش کنی و الا باعروسی و بادیدن کادو طلای افراد دیگه فامیل هر سری به هم میریزی و یک کینه عمیق از همسرتون در وجودت شکل میگیره که برای زندگی مهلک هست یا همین اول زندگی هرجور شده مجلس بگیر یا طلا بخر یا فراموششش کن برای همیشه.

من بدون هیچ مراسمی رفتم سر زندگیم نه عروسی نه جشن هیچی و هیچی چون خودم دوست نداشتم طلا رو خرید برام زیادم خرید اما همش و فروختم واسه کارمون چرا باید الان بی ارزش باشم پیش اونا؟؟ غلط کردن اگر حرف اضافه بشنوم برخورد میکنم باهاشون میگم شماها بی ارزشین که عرضه نداشتید کاری برای من بکنید من ارزشمندم شما ها بی لیاقتین البته چیزی نگفتنا ولی یکی بشنوم ده تا بارشون میکنم خودتو دست کم نگیر که بهت چیزی بگن بخاطر این موضوع با اعتماد بنفس باش پیش اونا حداقل تظاهر کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد ها عروس پشیمون میشه که چرا اینو انتخاب کردم ..به زندگی باید واقع بینانه نگاه کرد فیلم که نیست عر ...

دقیقا اون دختر خودم هستم اول ها با دیدن ماشین عروس اشک میریختم الان دیگه حسی ندارم

طرف هیچی نداره میره واسه دختر مردم

کلی هم قیافه میگیره طوری هم رفتار میکنه

انگار طلبی داره 

نمونه اش شوهر دختر عمم

هیچی براش نخریدن نه جشنی نه لباس عروسی هیچ

داماد سر خونه شده شاهی میکنه پول کادوهاش هم برد

خونه عمم وضعشون توپ دختر دادن به این

دختر عمم و قانع بار اوردن این شد

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ببین اگه مشکل دیگه ای در زندگی نداری همه تلاشت رو بکن که فراموش کنی و الا باعروسی و بادیدن کادو طلای ...

نه الان همه چی دارم ولی چون رابطه ام با خانواده همسرم خوب نیست گفتم شاید دلیلش این باشه 

برا منه آقا نه.چرا چون درکشو نشون میده.البته به دخترایی توثیه که میکنم که هم با عقل و هم قلب عاشق شده و داره ازدواج میکنه

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

ببین هر کاری اصول خودش رو داره ، ازدواجی که با قناعت و سرخوردگی شروع بشه تا آخرش همراه با حسرت خواهد بود، کسی که توانایی گرفتن یک تیکه طلا نداره نباید ازدواج بکنه چون واقعا زندگی مشترک پر از چالش هست ،هردامادی باید بتونه یه تیکه رو بخره ،مثلا یکی تواناییش ۲۰ میلیون هست یکی دو میلیارد ولی خلاصه یه چیزی میخره،مسئله مهم تر اینکه باید دو خانواده از نظر مالی و فرهنگی هم سطح باشن وگرنه به مشکل میخورن

خیلی از ازدواج های الان به درد نمیخوره،ازدواج کردن مهم نیست ،درست ازدواج کردن مهمه

ببین درسته بعدا خریده حتی خونه به نامم کرده ولی انگار ارزش آدم تو دید خانواده شوهر میاد پایین

من طلا داشتم ولی عروسی نداشتم منم خونه به نامم هست ولی باورت میشه دوست داشتم عروسی مفصل بود ولی خونه نبود....شاید من مشکل دارم نمیدونم.