2777
2789
عنوان

خاطره بدی که از پارسال مونده

161 بازدید | 20 پست

هیچ جوره از ذهنم نمیره 

امروز از صب عین جنازه افتادم اصلا نفسم گرفت 

پارسال روز زن دعوای خیلی بدی با شوهرم داشتم 

چون روز زن بود تاریخش برا همیشه تو ذهنم موند 

هربار که یادش میوفتم حالم بد میشه و از شوهرم بدم میاد 

کاش یه روز دیگه بود 

از فکر کردن بهش مریض میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه خاطره خیلی بد از یه هفته بعد کنکورم موند برام شوهر عمم بهم گفت چاقی روت مونده و من هنوز یادم میاد با اینکه خودم مربی شدم و ۲۳ کیلو هم کم کردم......

هنوز که هنوز یادم میاد گریم میگیره

هعی خیلی بده که تو مناسبتی یه دعوایی میفته امسال دقیقا روز عید مامان بابام یه دعوای شدید کردن که به ...

من از هر روز زندگیم خوشم نمیاد چون بچه سر کش خانوادمم و اونا منو قبول ندارم ولی من با راهی که دارک میرم خیلی حالم خوبه

ماه اخر بارداری بودم.شوهرم خیلی درگیر کارهاش بود.سالگرد ازدواجمونو یادش رفت.نابود شدم.ایپقد گریه کردم.خدایی همیشه همه مناسبتها یادش بوده.بعد از اینکه گلگی کردم گفت که تاریخ از دستش در رفته بوده.کادو هم از قبل  گرفته بود گذاشته بود.چقدر عذاب کشیدم اون روز

ماه اخر بارداری بودم.شوهرم خیلی درگیر کارهاش بود.سالگرد ازدواجمونو یادش رفت.نابود شدم.ایپقد گریه کرد ...

وای چقد سخت میگیری 

خب گاهی واقعا آدم یادش میره 

چرا گریه کردی با اون حالت

خیلی حساسی البته اونم دهنش رو بی موقع باز کرده

حساس نیستم 

خب من هنوز یه هفته بعد کنکورم بود با شرایط سخت رشته ای که دوست نداشتم رو می‌خوندم متوجهی من تو دوران کنکور یه روانی بودم

حساس نیستم خب من هنوز یه هفته بعد کنکورم بود با شرایط سخت رشته ای که دوست نداشتم رو می‌خوندم متوجهی ...

چون کنکور ندادم هیچ وقت نتونستم کنکوری ها و استرسشونو درک کنم 

برام یه حس ناشناخته س

چون کنکور ندادم هیچ وقت نتونستم کنکوری ها و استرسشونو درک کنم برام یه حس ناشناخته س

بزار برات بگم یه حس مزخرف با کلی فشار برو خدارو شکر کن کنکور ندادی.....من کلی فشار بود روم آخرم هیچی به هیچی