2777
2789
عنوان

لباسای بالای سی میلیون برای من عجییه فقط❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2062 بازدید | 138 پست
یکی یه لباس پوشیده بود۴۰ملبون اوف اینقد ببخشید ولی زشتو داغون بود حد نداشخیلی از فروشنده ها بخصوص جا ...

چهار سال پیش برای مراسم عروسی پسرعموم مامانم گفت بریم شانزه لیزه منکه کلا لباسای اونجا رو خوشم نمیاد اما مامانم چون از جوونیش اونجا میرفته خرید کلا اونجا رو دوست داره 

وای تمام لباسها پر سنگدوزی و شلوغ همه لباسها هم از چهار تومن به بالا بود یعنی منو و خواهرم آنقدر به لباسها خندیدیم میگفتم این پیرهنها شبیه لوستر هستن 

خلاصه رفتیم عروسی دیدیم نصف خانم‌های فامیل  همون لباسها رو پوشیدن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنش خودش ابرو خودشو برده، چون قبل شام خونه مادرشوهرم همه می‌دونستن اینا رفتن خرید 😂 احتمالا گفته تا ...

وای من خجالت کشیدم جاش😐

حتما شوهر بیچاره خسیسه!

نخند جارررررری🥲😅

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
لباس زشت گرون زیاد دیدم👍

اررره نمیدونم چرا منم هرچی گرون میبینم زشتن🤣نمیتونم بهت بگم چقد این لباس بد بود اخه ۴۰ملیون☹️من به خیاط میشناسم تو ترکیه دوره دیده دومتر پارچه مخمل یا کرپ بخری هفت هشت تومن دستمزد میگیره ولی لباس میدوزه برات درحد ترک خواهرشم کار سنگو جواهر میکنه خدایا پولو به کیا میدی اخه🤣😂

چهار سال پیش برای مراسم عروسی پسرعموم مامانم گفت بریم شانزه لیزه منکه کلا لباسای اونجا رو خوشم نمیاد ...

دقیقا تو کرج یدونه حالا مانتو فروشی هست اسمش ژاکوب میری داخل اصلا حالت بد میشه و اینقد خنده داره

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

اررره نمیدونم چرا منم هرچی گرون میبینم زشتن🤣نمیتونم بهت بگم چقد این لباس بد بود اخه ۴۰ملیون☹️من به ...

من از shien پیرهن میخرم تا سال پیش که زیر دو‌تومن بود خیلی هم ساده است اما خیلی تن خور قشنگی دارن امسال به خاطر قیمت ارز رفتن بالای دو سه تومن 

دقیقا تو کرج یدونه حالا مانتو فروشی هست اسمش ژاکوب میری داخل اصلا حالت بد میشه و اینقد خنده داره

یه سری لباسای مارک هم هست واقعا شبیه تاناکورا هست ولی چون مارک گرونه

کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄

اررره نمیدونم چرا منم هرچی گرون میبینم زشتن🤣نمیتونم بهت بگم چقد این لباس بد بود اخه ۴۰ملیون☹️من به ...

فامیل خدابیامرز ما ازین لباسا میپوشید نهایت زشت همیشه م افتخار میکرد پارچه ش فلان سنگ دستدوزی شده س😂😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

من اصلا لباس مجلسی ندارم به نظرم پول دور ریختنه 👎🏻

پس چی میپوشید تو مجالس؟

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 
چهار سال پیش برای مراسم عروسی پسرعموم مامانم گفت بریم شانزه لیزه منکه کلا لباسای اونجا رو خوشم نمیاد ...

وای دقیقا 

شانزه لیزه محل مورد علاقه مامان منم هست

بعد یه جوری فاخر هستن انگار برای جشنهای ۲۵۰۰ ساله طراحی شدن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

خیلی ها اینجوری هستنفقط میخوان چشم بقیه رو دربیارن

بعله، پروفایل و استوری و... 😂 به هر قیمتی شده 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)