2777
2789
عنوان

شوهرم یواشکی برای مادرش جشن روز زن گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 94 پست
زياد دیدم برای بعضیا که به زور زن گرفتن

میدونم‌ عزیزم ولی آخه خب  بازم‌تقصیر اون زن چیه چرا باید عقده هاشو سر اون خالی کنه 

جدا از اون اگر شوهر اسی زوری بود این توجه رو نسبت به مادرش نداشت

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با پای خودش اومد ولی مادرش چند ماه بعد عروسی تو دعوا بهم گفت به زور آوردمش عاشق یکی دیگه ست که ازدوا ...

شاید مادرش از قصد اینو گفته آزارت بده 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

میدونم‌ عزیزم ولی آخه خب بازم‌تقصیر اون زن چیه چرا باید عقده هاشو سر اون خالی کنه جدا از اون اگر شو ...

شوهرم من رو دوست نداره به قول خودش به خاطر آبروش باهام مونده 

میدونم‌ عزیزم ولی آخه خب بازم‌تقصیر اون زن چیه چرا باید عقده هاشو سر اون خالی کنه جدا از اون اگر شو ...

نمیدونم شایدم درست تربیت نشدن🤧

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
شوهرم من رو دوست نداره به قول خودش به خاطر آبروش باهام مونده

خب همون اول غلط کرد که اومد خاستگاری میگیم دختر رو میشه زوری شوهر داد این چی 

مرده راحت قهر میکرد میرفت 

وای چجوری تحمل میکنی اه

نه بهم اثبات شده یکی دیگه رو دوست داره

همون اوایل یا تازگی ها؟