2777
2789

توی کلاس یکی از همکلاسی هام همش ماسک میزنه یه سه ماهیه بعد توی دورهمی ها با بچه ها مشارکت نمیکنه با کسی هم حرف نمی زنه کسی هم سمتش نمیاد

میدونی یجوریه که واقعا دلیلی هم نداره که بخوای بهش نزدیک بشی 

ولی مهربونه اخلاقش هم خوبه میخنده ، یکم به خودم مشابهت داشت خواستم بهش نزدیک بشم ولی هیچ حسی نشون نمیده و احساس کردم که شاید بی اعتماد بنفسه

اصرار عجیبی هم داره به  ماسک زدنش ، بنظرتون این فرضیه ممکنه که پشت سرش حرف میزنن و این باعث شده که دید همه حتی من بهش تغییر کنه؟ یا واقعا دختره یکم غیر عادی میزنه؟؟

اخه دختره واقعا با عیچکس حرف نمیزنه!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا؟؟ چه جالب

اره من سه سال داشنگاه کلا ماسک داشتم دلیلش،هم این بود ک اعتناد ب نفسم پایین بود و خودمم دوست نداشتن کسی نزدیکم شه ولی باهاش حرف بزنی میفهمی چه قدر،همرمیتونه بخنده و شاد باشه 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

وای منم یه همکلاسی اینجوری دارم  اول فکر کردم بی اعتماد به نفسه و تنهاست 

بعدا خداروشکر فهمیدم خورده شیشه داره و ذاتش خیلی  خرابه 

آدم خیلیییی عجیبیه این همکلاسی من 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

من دبیرستان خیلی ماسک می‌زدم. اولش ادامه‌ی کرونا بود ولی بعد دیگه عادت کرده بودم. دماغمم معلوم نمی‌شد.

صحبت هم خیلی دوستای زیادی ندارم و از اون جهت هم احتمالا ایشونم گوشه‌گیر و منزوی و خجالتی باشه.

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱
واقعا؟؟ چجوری فهمیدی

ببین اصلا برای خودمم عجیبه من آدم ساکتیم و به کسی کاری ندارم  بجه های کلاسم منو می‌شناسن با من خوبن

یبار  تو محوطه دانشگاه داشتیم راه میرفتیم بدون دلیل  یه دفعه چنان  تنه ای به من زد نزدیک بود پرت شم تو بغل یه پسره ای. 

پشت همهههه حرف می‌زد  من واقعا از این اخلاقش بیزار بودم و هستم به هرکی یه چیزی می‌چسبوند بعد تو روی همون فرد  چنان مظلوم و قشنگ نقش بازی می‌کرد آدم از این همه مهارت بازیگری کیف میکرد 

مطمئنا  منم که نبودم پشت سر من حرف می‌زد  چون چند بار به گوشم رسوندن 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…