2777
2789
عنوان

خوشحال کننده ترین خبری ک الان دوس داری بشنوی چیه🤔🙂🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 169 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وامم جور بشه خونه بخرم دیگه خسته شدم از مستاجری

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
مدارس استان گیلان یک هفته تعطیل شد

از درس میفتین ک

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔

و اینکه

مامانم بگه یه خواستگار برات اومده  نگاه کنم ببینم همون کراشمه  که تو فروشگاه دیدمش🥺🥺🥲🥰 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب سلام الله علیها ❤🤲

الهی آمین

نفس هاتون مؤثر در ظهور🙏🌹

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بانك ملي ايرانانتقال:10,000,000,000,000+حساب:240009مانده:10,000,000,000,0000920-2005این خبر خیلی خوش ...

کسی هم هس ک این پیام خوشحالش نکنه😅

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
چرا ریپلی واسم کار نمیکنه؟ واسه شما اوکیه؟

آره