سلام دوستان تقریبا یک هفته است که هم سرماخورده شدم هم چشم هام شدید ورم کرده و تند تند عفونت میده ورمش خیلی زیاده درد میکنه میسوزه قرمز شده،پلک بالام تند تند جوش های سر سفید میزنه و چشم هام دائم اشک میده!
کسی ایا این ویروس رو گرفته؟ممنون میشم لطفا راهنماییم کنید دارم میمیرم از چش درد و ورم شدید
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هر ۴ساعت یکبار قطره کلوبیوتیک 0/5 درصد و هر ۲ ساعت قطره چشمی استریل ارتلاگ مصرف بشه
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
بقران دارم میمیرم یعنی سه تا چشم دارم انگار به قدری ورم شدیده و تند تند داره اشک میاد انقدری درد میکنه نمیتونم باز و بسته کنم ورمش انقدر شدیده از خونه نمیتونم در بیام بیرون که مبادا کسی ببینه😭برام دعا کن بهتر شم چون ده روزه هر روز دارم بدتر میشم
ممنونم ازت عزیز دلم دکتر هم رفتم یه چندتا قطره بهم داده ولی اصلا خوب نکرده حتی یه ذره ام بهتر نشده ف ...
خواهش میکنم اینهایی که گفتم رو مرتب رو انجام بدید یک هفته نشده خوب میشه
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰