2777
2789

سلام دوستان تقریبا یک هفته است که هم سرماخورده شدم هم چشم هام شدید ورم کرده و تند تند عفونت میده ورمش خیلی زیاده درد میکنه میسوزه قرمز شده،پلک بالام تند تند جوش های سر سفید میزنه و چشم هام دائم اشک میده!

کسی ایا این ویروس رو گرفته؟ممنون میشم لطفا راهنماییم کنید دارم میمیرم از چش درد و ورم شدید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر ۴ساعت یکبار قطره کلوبیوتیک 0/5  درصد و هر ۲ ساعت  قطره چشمی استریل ارتلاگ   مصرف بشه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
یا خدا این دیگه چه ویروسی ؟من ندیدم

بقران دارم میمیرم یعنی سه تا چشم دارم انگار به قدری ورم شدیده و تند تند داره اشک میاد انقدری درد میکنه نمیتونم باز و بسته کنم ورمش انقدر شدیده از خونه نمیتونم در بیام بیرون که مبادا کسی ببینه😭برام دعا کن بهتر شم چون ده روزه هر روز دارم بدتر میشم 

کاش بمیریم راحت شیم چراتموم نمیشه این مریضها

دارم میمیرم بقران کلافه شدم انقدر ورمش زیاده حتی نمیتونم از خونه در بیام ده روزه از کار و زندگی افتادم سرکار نمیتونم برم

برام دعا کن لطفا نمیدونم این چه مرضیه دائم داره اشک میاد چشمم درد میکنه حتی دیگه نمیتونم باز کنم 

عکس میزارم ببین چیشده😭 

هر ۴ساعت یکبار قطره کلوبیوتیک 0/5 درصد و هر ۲ ساعت قطره چشمی استریل ارتلاگ مصرف بشه

ممنونم ازت عزیز دلم دکتر هم رفتم یه چندتا قطره بهم داده ولی اصلا خوب نکرده حتی یه ذره ام بهتر نشده فقط هر روز داره بدتر میشه ورمش بیشتر میشه 

ممنونم ازت عزیز دلم دکتر هم رفتم یه چندتا قطره بهم داده ولی اصلا خوب نکرده حتی یه ذره ام بهتر نشده ف ...

خواهش میکنم اینهایی که گفتم رو مرتب رو انجام بدید یک هفته نشده خوب میشه 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

عزیزم ان شالله زودخوب میشی 

ببخشیدنمیتونم راهنمایی کنم چون اطلاعاتی ندارم

توام دعاکن دخترم حالش بهترشه😔

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم