2777
2789
عنوان

لطفن بدون تعصب جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 130 پست
از کجا میدونیچرا وفتی کیفیت زندگیشون میتونه ۸۰ باشه به ۷۰ قانع باشن؟ای بابا

چون هم ماشین دارن 

خودشون در کل زندگی کاری نمی کنن پرستار بچه‌ دارن 

کلی طلا 

و کاملن مرفه ان 

بیشتر دیگه حریص ان 

بعد اگر با لین موضوع مشکل داشتن ازدواج کردن ؟

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
توضیح دادم کاشکی کامنت هایی که خودم نوشتمو بخونی این مسب و کار از ۱۰ سال پیش راه افتاده و هفت سال دا ...

دیگه ما فقط همون پست اول رو میخونیم بعد کامنت میزاریم😂

خب اگه اونجوریه که پس میشه قسمت دوم جملم که گفتم دلیل خاصی باید پشتش باشه که طبق گفتت هست پس نمیشه گیر داد

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی حقوق و زندگی برادرها خیلی عالیه که پنج میدند به خواهر حتما ده،پونزده میدن به همسر مثلا تو یه ح ...

اول لینکه با اگاهی از این موضوع ازدواج کردن 

و برادر ها درامد تقریبا ۱۵۰ تومنی دارن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
ای بابا چندروزه دارم فکر میکنم اوپرا کجایی دقیقا کجایی؟ همین امشب هم دربدر تو تاپیک ها دنبالت بودم � ...

ای خدا 

اینجور مواقع صدام کنید میام😆

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

چقدر تاکید کردیباباجان پسرا باید بفهمن وقتی ازدواج میکنن از خانواده خودشون خارج میشن و یه خانواده دی ...

امیدوارم کارما خودتو بگیره 

بچه دار که شدی بچه ات ازدواج کنه دیگه ادمم حسابت نکنه 

ببینم بازم میای این حرف رو می زنی 

عجیبید !

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
انگار تو یه تاپیک گفته بودی تگم نکنید،😭 یا اشتباه متوجه شدم.منم که به حقوق کاربرها احترام میزارم😌د ...

نفرمایید 

اون امضا باعث شده بود دوستانم تگ نکنن

ولی باعث نشده بود سر چیزای الکی تگ نشم

منم پاکش کردم

یلدا و روز زن و مادر شما هم مبترک

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

محبوبه زیبات هم مبارکت باشه . برم تاپیک هاتو بخونم کمی انرژی از دست رفته رو باز یابم

شما لطف دارید

طلا خیلی دارن اینقدر که اصلن نمی دونن چه کار کنن باهاش یه شغل با هم راه انداختن برادر ها و از اول کا ...

ولی فکر نمیکردن ادامه پیدا کنه این موضوع

اونا درامد رو حق خودشون و بچه میدونن

و اینکه خیلی بد شده ک اصلا از اول میدونستن

اگر قرار بوده کمکی بشه

باید مخفیانه میبوده

ن اینکه طوری باشه هر ۳ عروس بفهمن!

حالا هم قطع بشه بهتره چاره نیس

طلا خیلی دارن اینقدر که اصلن نمی دونن چه کار کنن باهاش یه شغل با هم راه انداختن برادر ها و از اول کا ...

ولی فکر نمیکردن ادامه پیدا کنه این موضوع

اونا درامد رو حق خودشون و بچه میدونن

و اینکه خیلی بد شده ک اصلا از اول میدونستن

اگر قرار بوده کمکی بشه

باید مخفیانه میبوده

ن اینکه طوری باشه هر ۳ عروس بفهمن!

حالا هم قطع بشه بهتره چاره نیس

ولی فکر نمیکردن ادامه پیدا کنه این موضوعاونا درامد رو حق خودشون و بچه میدوننو اینکه خیلی بد شده ک اص ...

گناه اینکه صادقانه جلو رفتن ؟

حالا اگر مخفیانه جلو می رفت و عروسا نی فهمیدن چی میشد ؟

نه به تظرم عروسا حرصشون رو کم کنن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...