2777
2789
عنوان

لطفن بدون تعصب جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 130 پست

حتی اگه وضع برادرا انقدری خوب باشه که اون هفت تومن اصلا بین پولاشون دیده نشه بازم دادنش درست نیست کلا یه جوریه دیگه مگر اینکه دلیل خاصی پشتش باشه.

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

پس یکبار با زناشون باید حل کنن و بگن توافق سه نفرمونه و هر کدوم نگن چقدر ولی بگن از کل سود مثلا ۱۵ م ...

این داداشا اصلن می تونستن این موضوع رو نگن ولی خیلی خانواده خوبی ان و صادقانه میرن جلو 

و همون زمان عروسی اینو گفتن 

من نمی دونم الان چرا دعوا شده 

و خیلی بگو مگو شده 

دوستم گفته اصلن نمی خوام ولی داداشا باهاش قهر کردن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلن نسبت به خواهره خیلی حساسن و اصلن خواهرشونو رو سر میزارن و در مراسمات مختلف هم کلی هدیه گرون بهش ...

زن حسوده طبیعیه

مطمئن باش اگه قضیه برعکس بود همون خواهره هم زورش میومد 

به نظرم اگه قراره مرد به خانواده ش کمک کنه نباید بزاره زنش بفهمه چون قطعا شر درست میکنه

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

اگه انتظار نداره میتونه جبران کنهالبته من نمیدونم این مورد چطوره بر اساس مورد خودمون قضاوت کردم

در مناسبت ها خیلی هدیه های خوبی میده 

در حالی که عروس ها خیلی بی ادبن 

در کل من وقتی خانواده می بینم 

میگم کاش داداشا اصلن ازدواج نمی کردن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
یعنی حقوق و زندگی برادرها خیلی عالیه 

که پنج میدند به خواهر 

حتما ده،پونزده  میدن به همسر 

مثلا تو یه حقوق صد میلیونی پنج‌خوبه 

خوب عروس ها راضی نیستند ،خوب نباشند 

چون نه دوستت کوتاه میاد 

نه اونها 

همینه که هست 

ن که گفتم درباره عروس هاست

چقدر تاکید کردی

باباجان پسرا باید بفهمن وقتی ازدواج میکنن از خانواده خودشون خارج میشن و یه خانواده دیگه تشکیل میدن

پس وقتی احتیاجی به پولشون نیست برن بتمرگن سر جاشون دیگه اه

حتی اگه وضع برادرا انقدری خوب باشه که اون هفت تومن اصلا بین پولاشون دیده نشه بازم دادنش درست نیست کل ...

توضیح دادم کاشکی کامنت هایی که خودم نوشتمو بخونی 

این مسب و کار از ۱۰ سال پیش راه افتاده و هفت سال داداشا به درامد نرسیدن و خواهره تمام قد کنارشون وایساد و داداشا یه قول بین خودشون گذاشتن که وقتی به درامد رسیدن بخشی از سود رو به‌ خواهره بدن 

و زمان ازدواج عروس ها لین موضوع رو می دونستن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
اگر توی زندگی عروس ها خللی وارد نمیشه خب بی انصافیمن حساس نیستمولی عروسها رو هم کاملا درک میکنم

ای بابا چندروزه دارم فکر میکنم اوپرا کجایی دقیقا کجایی؟ همین امشب هم دربدر تو تاپیک ها دنبالت بودم 😁

زن حسوده طبیعیهمطمئن باش اگه قضیه برعکس بود همون خواهره هم زورش میومد

اینقدر با محبته که نگو 

من به داداشا حق میدم الان بهش پول بدن چون خواهره واقعن خواهری کرده 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
به نظرم اگه قراره مرد به خانواده ش کمک کنه نباید بزاره زنش بفهمه چون قطعا شر درست میکنه

چون خانواده راست و درستی هستن از همون اول لین موضوع رو مطرح کردن که مخفی کاری هم نباشه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...