2777
2789
عنوان

بعضی از دختر ها شدن اش نذری و هر کسی میرسه بهشون ناخونک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 51 پست

اما دخترا چون روحیشون لطیف تره توی روابط متعدد بودن براشون بدتره و سمی تر

اخه از کجا معلوم اولین رابطه بهترین رابطست

بالاخره تا یه حدی باید رفت جلو تا معلوم بشه

منظورم جنسی نیست کاملا مخالفم

ازدواجم که الان واقعا سخت شده

خیلی از پسرا به درد رابطه هم نمیخورن چه برسه ازدواج

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
مگه تو خواب ببینه شاید ب ظاهر یکیو پیدا کنه ولی در واقعیت کسی نصیبش میشه ک گذشتش مثل خودش بوده مطمئن ...

ی دوست داشتم میدیدیش قسم میخوردی رو سرش

ی چیزی بود نگم برات ببین چی بود ک دوست پسر من یبار باهاش برخورد داشت گفت حق نداری دیگه بااون بگردی 

ببین چی بود هیچی دیگه تو روضه ها و مجالس خاستگار ها داشت اخرم زن ی خانواده شهید شد البته الان ماهه خدایی

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اما دخترا چون روحیشون لطیف تره توی روابط متعدد بودن براشون بدتره و سمی تراخه از کجا معلوم اولین رابط ...

اگر دختر وارد رابطه بشه احساساتی میشه و این احساسات باعث میشه عقلش خوب تحلیل نکنه و بعد اکر ازدواج کرد پشیمون میشه

اون مشکل خودشونهچون با کسی تو ی قبر نمیزارنشوناما اگه ب زندگیت لطمه بزنن اره میتونی بگی اما اسیبیم ب ...

توی یک قبر نمیذارنشون 

اما توی قبر خودشون هم سوال جواب دارن 

اینکه چرا به واجبات خدا بی تفاوت بودن

یک مورد نهی کردن کسی که داره کار اشتباه انجام میده 

پس نگران قبر خودشون باید باشن

توی یک قبر نمیذارنشون اما توی قبر خودشون هم سوال جواب دارن اینکه چرا به واجبات خدا بی تفاوت بودنیک م ...

خب ب فکر قبر خودشون باشن یا نباشن ب خودشون مربوطه باز

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اخه اون پسرا که اسیب نمیبینن بلکه دخترا هستن احساسات و زیبایی هاشون در اختیار پسر میذارن

چرا فقط دختر آسیب میبینه پسر نمیبینه؟ فقط دختر احساس داره؟ تازه زیباییش هم هیچیش نمیشه   خوشم نمیاد بین پسر دختر تبعیض قائل میشن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
همونطور که یه دختر با این روابط بیماری میگیره یه پسرم میگیره

کار ندارما دخترا بیشتر نابود میشن این وسط قبول دارم اما چ میشه کرد

ب نظرت دختری ک مدام تو مهمونی و پارتی باشه بیشتر اسیب میخوره یا پسر؟

میدونی از اول ایران برای پسرا خوب بود ن دخترا هزار سالم بگذره عوض نمیشه

همش تاپیک میزنی چرت وپرت میگی وقتی شرایط ازدواج نیست دختر یا پسر تا چهل سالگی بدون رابطه جنسی بمونه ...

بابا اتفاقا همین الانم اگر سختگیری ها کم بشه خیلی هم شرایط ازدواج هست من میشناسم خیلی ها با دست خالی ازدواج کردن و خدا کمک کرده الان همه چی دارند الان دوستی را راحت و بدون خرج کردن و ازدواج و سخت و پر خرج