2777
2789
عنوان

با مادرم قهرم ن شب یلدا رفتم ن روز مادر😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 60 پست
مامان من همه یک طرف داداشم هزار طرف از خودشم بیشتر دوسش داره خیلیم فرق میذاره ولی هم یلدا رفتم هم رو ...

بیخیال این چیزا تو همه خانواده ها هست قربانی هم همیشه دخترا هستند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم بین خواهرم و من ب شدت فرق گذاشته میشه

من ۱۹ سالگی ازدواج کردم و از جهاز بگیر هر چی ک خریده بودند از قبل و ی سری هم جدید ب سلیقه خودشون خریدن و من اعتراضی نکردم

سر شباش دادن عروسیم ی دلخوری پیش اومد ک یادم‌نمیره

حالا برای خواهرم ماشین خریدن،کلی هر ماه هزینه اش میکنن

هر چی بخاد فراهمه براش

اگ خواهرم لج کنه هر کاری میکنن تا آشتی کنه

اما من ن انگار منو از سر راه پیدا کردن

برای من توی متاهلیم کارایی کردن ک وظیفه اشون نبوده،اما برای خواهرم خیلی بیشتر کردن و میکنن

منم دختر همون خونواده ام،اگر ماشین برای تون خریدن باید حداقل نصفشم ب من میدادن

اما خوب خونواده ام هستن و من دوسشون دارم چون ب جز اونا کسی رو ندارم،سعی میکنم ناراحت نشو و خودمو بزن ب بیخیالی

امروز ک رسما دلم‌شکست اما با این حال چیزی نگفتم و فقط نشستم تو ماشین گریه کردن چون حس کردم تو خونواده ام اضافه ام

ولی بعدش رفتم باشگاه و سعی کردم‌ فراموش کنم 💔

همین ک کنارم دارمشون خدا رو صدهزار بار شکر

من تصمیم گرفتم دیگه خونشون نرم تا اذیت نشم

من تجربه دارم با قطع رابطه فرار از مشکل هست اذیتم میشی در درازمدت . رو خودت کار کن بتونی ببینیشون مثل سوپاپ زودپز گاهی حرفاتم بزنی بی احترامی هم نکنی تو خودتم نپیچی

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

منم همین طوری هستن فقط ظاهری زنگ زدم تبریک گفتم عید خونشون رفتم تازه همسرم فوت شدند سه ماه تابستان یه سر به من نزدن چسبیدن پسراشون منم دلم از دستشون شکسته ولی صبح دو دقیقه تلفنی تبریک گفتم البته ما تو یه شهر دیگه هستیم ولی توقع دارم حالا که برام مشکل اومده بیشتر حالمو بپرسم😞😞

آخه من گذشته رو میگم جهنم از محبت و پول خود واسه پسرش خرج می‌کنه مال خودشه ب درک ولی چرا مال منو مید ...

خدا می‌دونه مامانت توی بچگیش چه چیزایی تجربه کرده که فک می‌کنه باید به پسرش بیشتر محبت کنه

درکش کن و خودتو دوست داشته باش به خودت محبت کن پشت  در اون نمون

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️