2777
2789
عنوان

قرعه شرکت کردم شدم نفر آخر

87 بازدید | 14 پست

دارم میمیرم ماهی یه تومنه ده نفریم 

امید داشتم تا عید حداقل اسمم درآد باهاش دو گرم طلا بخرم الان با این شرایط اون موقع که پول دستم برسه میشه شهریور میشه به درد هیچی نمیخوره هعی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم یکی شرکت کردم نفر اخر شدم. فروردین به اسمم در اومده..

چون ولخرجم گفتم برام پس انداز میشه.

غصه نخور. شانست بوده

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
منم یکی شرکت کردم نفر اخر شدم. فروردین به اسمم در اومده..چون ولخرجم گفتم برام پس انداز میشه.غصه نخور ...

تو این مملکت الان پس انداز معنی داره؟

آدم نمیدونه ارزش پول الان با دوماه بعدم برابر میمونه یا نه

اشتباه کردم میخواستم قسطی طلا بخرم قسط بدمگفتم شاید مثلاً خوش شانس باشم ماه اول و دوم دستم بیاد که ن ...

من پرسیدم دیگه هیچ طلا فروشي طلا قسطی نمیفروشه که 

این دوره زمونه وام خونگی اشتباهه 

تازه شروع کردید؟ من بودم انصراف میزدم

من پرسیدم دیگه هیچ طلا فروشي طلا قسطی نمیفروشه که این دوره زمونه وام خونگی اشتباهه تازه شروع کردید؟ ...

دوستامن خجالت میکشم بگم چون گفت مطمئن میای گفتم آره 

به نظرت تو شهریور با ده تومن میشه کاری کرد داره گریه م میگیره اولین سال حقوقم هست 🥲😭

تو این مملکت الان پس انداز معنی داره؟آدم نمیدونه ارزش پول الان با دوماه بعدم برابر میمونه یا نه

چی بگم

حرفت درسته.

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔