2777
2789
عنوان

سه شهر قشنگ ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 41 پست
ای جاااانم شما بوشهری هستین.؟من توعمرم فقط دوروز بخاطر موضوع کاری رفتم بوشهر بشدتتتتتتت مهمونوازو مه ...

بله شهراطرافشم عزیزم اینجامرردمانش خوبهدخیلی ولی دیدنی بجز دریاهیچی نداره کلاجنوب دیدنی نداره بجز دریا

مشهد رو خیـــــــلی دوس دارم امام رضا علیه السلام و بازاراش و خونه ها و خیابونای قشنگش

بندرعباس هم چند سال زندگی کردم عالیه البته هوای تابستونش اذیت کننده ست ولی یه شغل وماشین و خونه خوب داشته باشی اوکیه مردمش خیلی نجیب و بااصالتن

اصفهان خیلی قشنگه برای گردش، سبک معماری بازار و کوچه و خیابون و پارکاش محشره، لهجه شون که دیگه نگم 

مثل گز شیرینن

کرمان و خوراکی های خوشمزه ش، و مردم مهمون نوازش

اهوازم رفتم خیلی خیای مردم بامعرفتی دارن 

بازاراشم فوق العاده ست 

متاسفانه خیلی شهرهای کشور عزیزم رو نگشتم 

خیلی دوست دارم تبریز و اردبیل، شیراز و کردستان و قم و شهرهای شمال رو ببینم 

خودمم یزدیم 

شهرمو دوست دارم 

لایک نکن🚫🚫🚫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کوهدشت👍

همه جاش بهشته لرستان از تنگه ی شیرز کوهدشتش گرفته با دریاچه کیو خرم اباد تنگه پیاز ابشار بیشه کهمان الشتر دریاچه گهر اشتران کوه دیگه نگم برات هرچی بگم کم گفتم تازه اینا40درصد از دیدنی های معروف زادگاهم بود حالا60درصد دیگش مونده😄

همه جاش بهشته لرستان از تنگه ی شیرز کوهدشتش گرفته با دریاچه کیو خرم اباد تنگه پیاز ابشار بیشه کهمان ...

عاشق لرستان و طبیعت و مردمانشم خدایی خیلی خوبین👍

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

همه جاش بهشته لرستان از تنگه ی شیرز کوهدشتش گرفته با دریاچه کیو خرم اباد تنگه پیاز ابشار بیشه کهمان ...

ما یه آشنای اهل لرستان داریم 

همیشه خدا به گشت و گذار تو کوه و دشته

عاشق انواع کبابهاست 

قدرت بدنی فوق العاده ای داره 

خیلی اهل رفت و امده

اصولا لرستانیها دوستان خوبی هستن و این دوستیشون پایداره 

لایک نکن🚫🚫🚫
ما یه آشنای اهل لرستان داریم همیشه خدا به گشت و گذار تو کوه و دشتهعاشق انواع کبابهاست قدرت بدنی فوق ...

دقیقا خصوصیات لرستانی ها همینه😄

چون لرستان پر از کوه هست مردمش خیلی کوهنوردی دوست دارن البته اونایی که زیر دهه80هستن اکثرا عاشق کوهنوردین توی شهرم خرم آباد یه کوه بزرگ هست به اسم سفیدکوه برای این بهش میگن سفید کوه چون زمستون سفید میشه و برف میپوشونش توی خرم آباد همه عشق اینو دارن که برن رو قله ی این کوه کوله پشتی میزارن با کنسرو و تنقلات سالم مثل خرما اجیل که انرژی زا باشه میرن رو کوه تقریبا یک روز و نیم زمان میبره بری بالاش.

من پدر بزرگم فصل بهار که میشه هفته ای دو بار کوه هست همش میره چای کوهی و یه سری سبزی و تره های کوهی هست میچینه که فقط تو بهار رشد میکنن😄

حالا اون کباب که گفتید هم همینطوره تو لرستان99درصد غذای مورد علاقشون کباب هست جمعه ها همه کباب میکنن اکثرا شب یلدا کوبیده میکنن و اصل کباب لرستان شهر بروجرد هست که بهش میگن پاریس کوچولو.

بروجرد کبابش خیلی معروفهه اگر یه روز مسیرتون خورد ازش غافل نشید😄

از آخرین شهری ک گفتی متنفرم

طبیعت و اب وهوای خوبی داره چیشو دوس نداری

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚