2777
2789
عنوان

اینجا همش شده صحبت از دوست پسر و‌رابطه نامشروع حیا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یک سوال شما مگه رفتین اون دنیا که راجبش دارین حرف میزنین

یعنی خر چیزی که ندیدیم وجود نداره مثلا این همه کهکشان وجود داره که تا حالا بشر ازش خبر نداره پس ما بگیم چون ندیدیم وجود نداره

این جور تاپیکا که شما میگید رو یا یه مرد مریض که با جنسیت زن عضو شده میزنه تا سر صحبت جنسی رو باز کنه

و یا یه دختر بچه کم سن و سال که با یه چشمک و قربونت صدقه می‌ره بغل یه پسر نامحرم

یک سوال شما مگه رفتین اون دنیا که راجبش دارین حرف میزنین

باشه اصلا این جدا یه دختر باید برای خودش ارزش  و شعور قائل باشه!

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)
دختری که به زور خانوادش عقد یک مرد هم سن پدری میشه باهم رابطه برقرار میکنن حلاله حالا که دوتا جوان ا ...

اگر اون دوستی واقعی بود ازدواج میکردن  تا همیشه کنار هم باشن نه اینکه فقط فقط دنبال هوس بازی باشن و‌بعدم برن با یکی دیگه

سالهاست ازدواج سنتی ندیدم

همه ی اطرافیام با دوست دختر/پسرشون ازدواج کردن

و طبیعیه بین شون رابطه چه سطحی چه کامل وجود داشته باشه

حقیقتا این موضوع ربطی به اینکه چه مادر یا پدری بشن نداره

البته منظور من داشتن رابطه ی اصولیه نه بی بند و باری مثل وان نایت (یاهمون صیغه) یا رابطه های زیاد با ادم های متعدد 

🏃🏻‍♀️

سالهاست ازدواج سنتی ندیدمهمه ی اطرافیام با دوست دختر/پسرشون ازدواج کردنو طبیعیه بین شون رابطه چه سطح ...

مشکل اینجا هست که با همه فرد ازدواج نمیکنن اکثرا با افراد زیادی رابطه دارن که شاید مثلا اون فرد مورد نظرشون رو برای ازدواج انتخاب کنن 

اگر اون دوستی واقعی بود ازدواج میکردن تا همیشه کنار هم باشن نه اینکه فقط فقط دنبال هوس بازی باشن و‌ ...

رابطه ای که کات میشه دلیلش جن ده بودن نبوده حتما شماها توی رابط کسی نبودیم ببینین سر چی کات شده شما نمیدونی‌ چند هزار نفر بخاطر نرسیدن به عشقشو خودکشی کردن