2777
2789
عنوان

اینجا همش شده صحبت از دوست پسر و‌رابطه نامشروع حیا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 49 پست
دختری که به زور خانوادش عقد یک مرد هم سن پدری میشه باهم رابطه برقرار میکنن حلاله حالا که دوتا جوان ا ...

من این قبول دارم

شرایط ازدواج سخت شده واقعا

ولی حقیقت اینه که خیلی فراتر داره میره و خیلیا فقط واسه لذتش اینکارو میکنن(خیلیام واقعا عاشق همن)

ولی کاش قبل از هرچیزی آزمایش بدن که اگه بیماری بودن متوجهش بشن. و کاش تو جامعه و خانواده ها عادی بشه و آموزش بدن به بچه هاشون و کمک کنن بجای اینکه بدتر کنن

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
مشکل اینجا هست که با همه فرد ازدواج نمیکنن اکثرا با افراد زیادی رابطه دارن که شاید مثلا اون فرد مورد ...

ببین خب طبیعیه شاید تو با اولین ادم زندگیت ازدواج نکنی

وظیفه ی تو شناخت و سنجیدنه حالا این وسط ممکنه هر اتفاقی پیش بیاد (ازدواجم همینه فقط رسمی تره)

البته اینم بگم رابطه ی جنسی باید بعد از کلی شناخت باشه نه همون اوایل

هرچیزی یه اصولی داره

🏃🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا اگر یه کرد بیاد تو سایت زنونه حرف از حیا و‌خدا بزنه بهتر از اینه یه زن بیاد حرف از رابطه با دوس ...

کسی که حرف از عفت و حیا میزنه و واقعا بهش معتقده‌ نمیره جایی که اکثرا خانم ها و دخترای کم سن توش عضون....

یا به مردم ایراد نگیر

یا یه تغییری تو‌ سبک زندگی خودت هم کن آقاااای باحیا!

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

رابطه ای که کات میشه دلیلش جن ده بودن نبوده حتما شماها توی رابط کسی نبودیم ببینین سر چی کات شده شما ...

اولا چرا اول بدون شناخت و‌بدون قصد ازدواج بخوان وارد رابطه بشن دحترا زود احساساتی میشن و گول میخورند چرا حرف خدا گوش ندن مگه خدا نگفته دو تا نامحرم به هم دل پ قلوه نده که بعدا دختر ضربه بخوره و‌افسرده بشه

کسی که حرف از عفت و حیا میزنه و واقعا بهش معتقده‌ نمیره جایی که اکثرا خانم ها و دخترای کم سن توش عضو ...

بخشید اتفاقا دیدم اینجا خیلی پست های نا مناسب میذارن و‌بازدید زیاده امدم پست مذهبی بذارم

بچهاا حالا ک بحث شد میشه یکی بگه رابطه چقد رو علاقه تاثیر داره ؟ من دو نفر و میشناسم چندساله باهمن د ...

اگر راست میگه چرا نمیاد خواستکاریش عاشق همیشه دنبال ازدواج با معشوقه 

ببین خب طبیعیه شاید تو با اولین ادم زندگیت ازدواج نکنیوظیفه ی تو شناخت و سنجیدنه حالا این وسط ممکنه ...

خب اینکه خدا گفته حرامه اینکار اصلا مهم نیست حرف خدا برامون مهمه جز حرف خدا

تورو خدا اسی از این حرفا نزن راجب پدر مادر شدن دخترای الان برای مادران اینده الان پدر شما یک پیرمرد ۵۰ یا ۶۰ ساله هست درسته خب همین پیرمردا اگر واقعا پدر بودن به یک دختری که همسن دختراش هستن چشم نداشت 

خیلی از دختر پسرا که عاشق هم هستن میخوان ازدواج کنن اما این تریم اجازه نمیده این گرونی اجازه نمیده پس نگو پسره دختره رو نمیگیره فلان اینا

به تو ربطی نداره کی چیکارسموسی به دین خود عیسی هم به دین خود

استارتر درست میگه 

متاسفانه جامعه داره به فساد کشیده میشه

بیماری هایی که از رابطه جنسی هست روز به روز داره بیشتر میشه 

چیزی نیست که بگیم به ما چه 

دختر ۱۴

۱۵ ساله با افتخار میگه چند تا اکس داشتم باهاشون رابطه داشتم 

همینو با افتخار بین بقیه هم سن و سالاش میگه 

حالا اونا که بچه هستن و تاثیر می‌پذیرن و فکر میکنن اگر مثل اون نباشن یعنی عقب مونده هستن 

حالا بچه ها که هیچی 

بزرگترا همین جا تو همین سایت یه کاربر می‌گفت کسی که تا ۳۰ سالگی مجرد هست و هنوز نتونسته با کسی رابطه داشته باشه قطعا مشکل داره 😐

ایناذهمش عادی سازی هست 

همه چیزیو عادی جلوه میدن

شما که ادعا شیخی میکنی الان امدی نشستی روی ممبر برو با این شیخیای مجلس صحبت کن گرونی رو تموم کنن تا ...

انگار شما غیر ازدواج هیچ پلن دیگه ای برا زندگیت نداری

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
انگار شما غیر ازدواج هیچ پلن دیگه ای برا زندگیت نداری

نه عزیز پلن دیگه ای هم داریم اما اینجایی که ما زندگی میکنیم میگن دختر چه معنی میده شاغل باشع چه معنی میده فلان کنه چه معنی میده اینجوری کنه