2777
2789

من خیلی وقته درسم تموم شده برای شروع کارم نیاز به سرمایه دارم نمیتونم جورش کنم و کار کنم 💔

در نظر دارم از طریق یوتیوب و اینستا اموزش بدم ولی نیاز به گوشی خوب دارم 

دستم تنگه این مبلغو با زحمت جور کردم

شما جای من بودید گوشی پنجاه میلیونی میخریدید ؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نههه

چرا ؟ اخه بیکار موندم ، پیجم بگیره ممکنه این مبلغ برگرده البته زحمت داره 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اگر کارت را راه میندازه ارههرچند الان گوشی خیلی گرون شده گوشی های معمولی توی این رنجه میتونی وام هم ...

نه پنجاه و خورده ای میلیون s23 هست دوربینش خیلی خوبه دوستم داره واقعا عالیه با ایفون مقایسش میکنند 

راست میگی اونم یه چکی میکنم مرسی 

نه پنجاه و خورده ای میلیون s23 هست دوربینش خیلی خوبه دوستم داره واقعا عالیه با ایفون مقایسش میکنند ر ...

اره سری اس خوبه واقعا 

اگه میتونی بکم پول روش بزار و اس ۲۴ بگیر 

اخه بهمن لس ۲۵ میاد 

بعد قدیمی میشه گوشیت و افت قیمتش زیاد میشه یوقت