2777
2789
عنوان

تولدم مبارک 🌸همراه عکس کیکم📸🩷🦋💫

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 38 پست
ممنونم عزیزه دلم🩷عه پس تولد توام مبارک باشه گلم ایشالا هرچی آرزو داری برسی بهشون🌸

خیلی ممنونم🎉🎁🌹🥰

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم مبارکه تولدت میشه بپرسم کیکت چند دراومد؟

سلام عزیزم مرسی 🩷

بله گلم چون کیک پز آشنامون بود حدودا ۱/۵۰۰

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

تولدت مبارک خوشگله

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

تولدت مبارک اسی کیکت تازه چقدر گرفتی؟

ممنونم عزیزه دلم🩷

۱/۵۰۰ گلم کیک پز قنادی آشنامون بودن

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
مبارکه 💐

ممنونم عزیزم🩷

ممنونم عزیزم🩷

عکسام بذار

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

💞💞قهقهه‌هایی آسمانی و آرامش زلال زندگی را برایت آرزو دارم💐💐الهی جاده زندگیت همیشه هموار و مسیر آ ...

ممنونم عزیزه دلمممممم لطف داری فداتشم🩷🌸

تولدت مبارک دختر صورتییی🩷🩷

سالی پر برکت ، پر بخشش و پر ثروت پیش روت باشه💘

در پناه پروردگار باشییی🌸

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ

تولدت مبارک خوشگله

مرسی عزیزه دلم قربونت برم🥰🩷🌸