2777
2789
عنوان

تولدم مبارک 🌸همراه عکس کیکم📸🩷🦋💫

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 38 پست
تولدت مبارک😍چه کیک خوشگل وخوشمزه ای

ممنونم عزیزه دلم

چشات خوشگله فداتشم🩷🌸

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
مرسی عزیزه دلم چشات قشنگه فداتشم🩷

وووووییییی چ کیک حوشگلی اخی ادم دلش نمیاد بخورتش خخخختولدت مبارک گلم

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تولدت مبارک عزیزم 🌺

ممنونم عزیزه دلممم🩷

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
چندکیلیویی؟

حدود دو کیلو گلم

تولدت مبارک دختر صورتییی🩷🩷سالی پر برکت ، پر بخشش و پر ثروت پیش روت باشه💘در پناه پروردگار باشییی🌸

ممنونم عزیزه دلممممم😍🥰

قربونت برم که من🌸🩷

وووووییییی چ کیک حوشگلی اخی ادم دلش نمیاد بخورتش خخخختولدت مبارک گلم

ممنونم عزیزه دلم فداتشم 🌸🩷من اره یکم گوگولی بود

مرسی عزیزه دلم قربونت برم🥰🩷🌸

فدات زیبا 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

فدات زیبا

🥰🌸