2777
2789
خارش نه ولی یک سمتم درد داشت اتفاقا تا جایی ک میدونم درد کنه بهتره تا اینکه توده بدون درد باشه سمت ر ...

مگه اندازش چقد بود ک جراحیش کردی. مال من ۱۳ و ۸ میلی هستش حس میکنم خیلی بزرگه

برا من تو سینم نیستبالای سینه راستمه این عجیبه. همش فکرمیکنم شاید فیبرو نباشه..

شما باید بری دکتر 

دکتر سونو مینویسه از رو سونو سایزش مشخص میشه

نوع توده فقط با نمونه برداری مشخص میشه عزیزم

تو خانوادتون سابقه کنسر برست دارین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین اگر اشتباه نکنم بزرگتر از سه سانت باشه عمل میکنن پیش فلوشیپ برست برو ک بی جهت زیر تیغ جراحی نبر ...

مرسی از راهنماییت گل. میدونم خطر نداره فقط خاستم واس اینکه خیالم از بدخیم شدنش راحت شه جراحیش کنم. 

ما حتی سابقه نداریم نمیدونم این چی بود افتاد ب جونم

مگه اندازش چقد بود ک جراحیش کردی. مال من ۱۳ و ۸ میلی هستش حس میکنم خیلی بزرگه

به قول دکتر اندازه گردو شده بود 

بالای سه سانتی متر شده بود ، من چون دیگه داشتم جراحی میکردم دکتر بزرگارو برام برداشت ک سه تا بودن 

هنوزم دارن ک دست میزنم کاملا قابل لمسن ک دکتر گفت این نیاز به جراحی نداره دیگه

پس فکر نکن هر توده قابل لمسی باید عمل شه

مال شما فک کنم یک سانته ک در این صورت چیز مهمی نیست ولی حتما سالانه چک کن

ن سابقه نداریم اصلافردا نوبت دارم برا سونو

اگر سابقه ندارین خیالت راحت باشه 

بازم میگم فیبرو ادنوم ها بین خانوم ها خیلی شایعه و اصلا نگران کننده نیست پس نگرانش نباش عزیزم

به قول دکتر اندازه گردو شده بود بالای سه سانتی متر شده بود ، من چون دیگه داشتم جراحی میکردم دکتر بزر ...

باردار بودی؟ میگن تو حاملگی دو سه برابر بزرگتر میشه. 

برا من بالای سینمه کاملا پیداس. اذیتم ازش

جدی پیداس؟ اخه برا من پیدا نبود با لمس مشخص میشد 

ولی دارو نمیدن کلا 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !