2777
2789

من شب یلدا رفتم تو سرما چون وسیلهدستم  نبود همه چی خریدم سنگین بود اوردم  تا کنار خانواده سه نفرمون باشیم وقتی یلدا تموم شد بدون ی دستتت درد نکنه رفت خابید با هزار تا بدوبیراه که امروز خسته بودم با این کارات نزاشتی تا الان استراحت کنم 

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭

از دیروز پسرم مریض افتاد از اون پرسناری میکردم که خوددم ی دفعه باسردرد شدید افتادم و مریض شدم 

منم بودم ناراحت میشدم شوهرت قشنگ ذوقتو کور می کنه فکر کن  به خاطر بچت این کارا رو کردی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز همش زنگ که بچه رو ببر دکتر نشستی نگاش میکنی پسرم از بس استفراغ اصلا نتونست بلند بشه ببرمش دست تنها خودمم از اون بدتر هر چی زنگش زدم بیا گفت سفارش مردم ‌ول کنم کار مردم ول کنم تو چکار میکنی صب تا شب تو خونه 

از دیروز پسرم مریض افتاد از اون پرسناری میکردم که خوددم ی دفعه باسردرد شدید افتادم و مریض شدم

چشمای من از صدتا چشمه بیشتر اب میده هر روز هر ساعت و دقیقه 

عزیزم برد زندگی اینه از هیچکس توقع نداشته باشیم همسرت هم قدردانت‌ هست چون خسته بوده و جامعه امروزی و ...

حرف خیلی  قشنگیه اما با حرف الانش دیگه مریضیم یادم رفت و فهمیدم چقدر تنها و بیکسم 

این همون ادمه که به خاطر من با چاقو دستاشو تیکه تیکه کرد اومد خونمون به زور منو برد الان میگه برو گمشو تو خیابون هر کی رد شد بگو ببرتت دکتر 

تایپیک دخترای مجردو دیدم به حالشون غبطه خوردم اگه حرفمو قبول میکردن میگفتم به هیچ مردی دل نبندین الان خیلی خوبه که ‌کسی نیست تجقیر کنه توهین کنه بهتون 

ااالانم با حال بدم همه چیزو اماده کردم که زبونش بسته باشه اما باز گفت ‌پاشو خودتو به مریضی نزن  تو خونه مگه چکار میکنی که مریضم میشی  و خیلی حرفای دیگه  که گفتن روحمو خراش میده اما من بازم به خاطر اینکه مادرم تنهاست و مریضه نمیتونم دردشو بیشتر کنم زنگ بزنم بهش چیزی بگم میشینه گریه میکنه 

ااالانم با حال بدم همه چیزو اماده کردم که زبونش بسته باشه اما باز گفت ‌پاشو خودتو به مریضی نزن تو خ ...

زن و شوهر وقتی همدیگه رو درک نکنن تو زندگی  مشکلاتشون هرچندم کوچیک باشه ده برابر  میشه 

وقتی مجبوری با همچین مردی زندگی کنی به جای اینکه مقابلش قرار بگیری باهاش کنار بیا

مثلا همین امروز که بچه حالش بده شوهرتم سر کار خودت با اسنپی چیزی بچه رو می‌بری خودتم میرفتی دکتر

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷