2777
2789

اول دوتا مشت آب با دست راست

بعد دست راست دوبار

بعدشم دست چپ

بعدش تیمم سر، من موهام خیلی بلنده فرق باز کردم از وسطای سرم تیمم کنم اوکیه؟

بعدشم تیمم پا از انگشت بزرگ 

من چندین ساله نماز نخوندم یادم رفته🥲

میترسم اشتباه کنم

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

ببخشید قبلش باید حتما باید برم دستشویی؟! یعنی خودمو بشورم؟

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در ست است

تیمم پارو نمیفهمم

همه انگشتای دستم به انگشتای پام بخوره؟!

اینجا نمیشه خوب توضیح داد ، گوگل سرچ کن ویدیو آموزشی برات میاره

باشه ممنون

عزیزم من مچ دستت یه یه خط افتاده  و کف دست شروع میشه بگیر نوک انگشت بزرگه پا و بیار تا روی برامدگی پات

برا منم دعا کن

لازم نیس دسشویی بری

اما مطمئن شو پاک هستی و نجسی یا کثیفی نداری

یه لباس و چادر رنگ روشن بپوش عطر بزن

برا منم دعا کن صحیح و سالم بچم بیاد بغلم

عزیزم من مچ دستت یه یه خط افتاده و کف دست شروع میشه بگیر نوک انگشت بزرگه پا و بیار تا روی برامدگی پ ...

چشم عزیزم به یادتم🥹❤️

یه سوال برای نماز مغرب و عشا

مغرب ۳ رکعت و عشا ۴ درسته؟

بعد از قنوت باید رکوع و سجده برم بعدش سبحان الله رو بخونم؟

چشم عزیزم به یادتم🥹❤️یه سوال برای نماز مغرب و عشامغرب ۳ رکعت و عشا ۴ درسته؟ بعد از قنوت باید رکوع و ...

منظورت از سبحان الاه چیه؟! تشهد سلام؟! 

آره قنوت رکوع سجده و تشهد سلام

احساس میکنم اوسکولم کردی😅😅

توی قنوت فارسی میتونی حرف بزنیا

منظورت از سبحان الاه چیه؟! تشهد سلام؟! آره قنوت رکوع سجده و تشهد سلاماحساس میکنم اوسکولم کردی😅😅توی ...

نه ببخشید زدم تو اینترنت😂🤦🏽‍♀️

قنوت فارسی هرچی خواستم میتونم بگم ینی؟

صبح شد دیگه دادا... نماز نخون شما🤪🤪

خووندم😂😂🤦🏽‍♀️