مادرشوهرنینی_یاار مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 458 عنوان بچه ها پریکاردیت یا الهاب دورقلب چطورتشخیص داده میشه 36 بازدید | 7 پست بانوار قلب یا آزمایش خون مشخص میشه؟یا اکو؟علائمش چیهمن درد تیزوشدییید موقع دراز کشیدن روکمر،ب پهلوی چپ ک ازدردنمیتونم اصلا بشم،دردشدید موقع تنفس،سرفه وخمیازه دارم ب پشتم میزنه ۵روزهنوار وآزمایش خون گفتن خوبه نمیدونم کاربری چندممه😂 دیروز | 20:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرشوهرنینی_یاار مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 458 با اکو و آزمایش تو آزمایش خون مشخص میشه؟من شب آزمایش دادم گفتن خوبهاما مسکن قوی تزریق کردن هم دردموآروم نکرد نمیدونم کاربری چندممه😂
مادرشوهرنینی_یاار مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 458 با نوار قلبم مشخصمیشه اکوهم نوارم گفتن مشکل نداره اما اکوندادم نمیدونم کاربری چندممه😂
mahlin8181 عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 376 تو آزمایش خون مشخص میشه؟من شب آزمایش دادم گفتن خوبهاما مسکن قوی تزریق کردن هم دردموآروم نکرد عزیزم آزمایشش فکر میکنم cpr باشه اخه من دانشجو ام هنوز ولی عفونت ویروسی چیزی نداری عزیزم ؟؟
مادرشوهرنینی_یاار مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 458 عزیزم آزمایشش فکر میکنم cpr باشه اخه من دانشجو ام هنوز ولی عفونت ویروسی چیزی نداری عزیزم ؟؟ ن گلم عفونت اینا ندارم دردم انقد شدیدشده ک دماغمو میکشم ب دندم انگار چاقومیزنن نمیدونم کاربری چندممه😂
mahlin8181 عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 376 ن گلم عفونت اینا ندارم دردم انقد شدیدشده ک دماغمو میکشم ب دندم انگار چاقومیزنن نگران نباش ولی دکتر درست حسابی برو