2777
2789
پیام میدادم سریع جواب میداد می‌رفت آفلاین میشد سریع حس کردم حوصلمو نداره

اشکالی نداره امیدوارم بتونی با افراد هم عقیده خودت آشنا بشی

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه دعوا نبود

دعوا نکردیم 

بهش گفتم می‌خوام تنها باشم 

دیگه بهش پیام نمی‌دم خیلی ناراحتم خیلی دوسش داشتم 

چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم...مگر دشمن کند این‌ها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم... 

منم با یکی از دوستام چندسال پیش قطع ارتباط کردم الان خیلی دلم براش تنگ شده همش میگم کاش بود😭😭😭

خیلی دوسش داشتم 😭😭😭😭😭

چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم...مگر دشمن کند این‌ها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم... 

خب چرا؟

پیام میدادم جواب میداد دیر بعد آفلاین میشد همون موقع سریع 

حس کردم حوصلمو نداره خیلی ناراحت میشدم 

الان کدوم شمایی

اونی که گفت می‌خوام تنها باشم 

چنسالته اجی

من 19

خب بنظرت ناراحتی کدوم بیشترهاینکه قطع ارتباط کردییا اوتموقع ک همش عذاب میکشی برای دیر جواب دادن و اف ...

خیلی دوسش داشتم میل خواهرم بود 

بنظرم اونم میخواست تموم بشه که اینقدر زود رفت ؟

خیلی دوسش داشتم میل خواهرم بود بنظرم اونم میخواست تموم بشه که اینقدر زود رفت ؟

عین خیالشم نیس

من ب دوست صمیمی چنسالم گفتم حس میکنم دیگه خوشت نمیاد ازم

گقت درست فکر میکنی

گفتم اوکی

بلاکش کردم تا ابد

عین خیالشم نیسمن ب دوست صمیمی چنسالم گفتم حس میکنم دیگه خوشت نمیاد ازمگقت درست فکر میکنیگفتم اوکیبلا ...

خیلی ناراحتم چیکار کنم😭😭😭