2777
2789
عنوان

خیانت و دروغ گویی وووووچرا زود لو میره

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 34 پست
بالاخره دستشون رو میشه

اره میگن ماه پشت ابر نمیمونه دقیقا درسته تهمت 

خیانت 

دروغ تا ۴ ماه لو میره

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
اره میگن ماه پشت ابر نمیمونه دقیقا درسته تهمت خیانت دروغ تا ۴ ماه لو میره

👌🏻👌🏻👌🏻

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۸۰ درصد مردای متاهل اونجورین گول میزنن

اخه به نظز من همسرشون تا ۳ .۴ ماه متوجه میشه 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
مگه این چیزارو فهمیدن وعده داره ک بعد ۴ ماه باید بفهمه.بنده خدا یکی میشناسم ده ساله داره به شوهرش خی ...

جدی؟ 

😳😳😳

اخه تعجب کردم چطور تو این دو سال همسرش نفهمیده

ما خانما ب شدت باهوشیم و اقایونم اکثر اوقات خونه نیستن طبیعیه دیر لو بره مخصوصا اقایون ک اصلا حساس نیستن و چک نمیکنن

یا شوهره حرفه ای بوده یا زنه تو سری خور و جرات چک کردن نداشته یا زنه خودش جایی سرش گرم بوده

یا میدونستم و پشت و پناه نداشته و مجبور به تحمل بوده 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                             ای عزیز زهرا خودت میدونی که داداش گلم توی چه شرایطی هست خودت کمکش کن نجات پیدا کنه از این شرایط   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی آمین🌹🌹خیلی وقت بود با این کاربری نمی اومدم سایت چون بلد نبودم میترسیدم نه بگم 😒😒 چون خیلی از دوستان لطف داشتن و توی تاپیک های مختلف دعا و چله تگم میکردن و نمی‌تونستم بگم نمیتونم بخونم چله روی چله صلوات و سوره و دعا روی هم تلنبار شده بود و کلی سختی و عذاب وجدان می‌کشیدم تا نصفه شب می‌نشینم و چله و دعا می‌خوندم نمی‌گم بد بود اما برام سخت بود یهو گذاشتم و رفتم با کاربری دیگه اومدم الان با روحیه بهتر با اعتماد به نفس بیشتر اومدم لااقل یاد گرفتم وقتی نمیتونم کاری رو انجام بدم محترمانه بگم نه 🌹🌹♥️♥️♥️
ما خانما ب شدت باهوشیم و اقایونم اکثر اوقات خونه نیستن طبیعیه دیر لو بره مخصوصا اقایون ک اصلا حساس ن ...

نه عزیزم 

خانوم خیانت نکرده که 

مرد خیانت کرده 

این فرق داره چون زنش ببینه دائم آنلاین بیشتر دردسر میشهکسی ک زیاد آنلاینه ممکنه شلوارش چندتا باشه ن ...

یعنی کسی که زیاد آنلاین باشه زن نداره؟

این فرق داره چون زنش ببینه دائم آنلاین بیشتر دردسر میشهکسی ک زیاد آنلاینه ممکنه شلوارش چندتا باشه ن ...

عزیزم معلومه زرنگی میتونم درخواست بدم؟😁😁😁

بخدا.البته چند نفری میشناسم اینجور هستن.اما اون یه نفر رکورد داره دیگه

خاک تو سرش