2777
2789
عنوان

میخوام برم کلاس رقص

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 41 پست
نگاه هر آدمی یه جوره به خاطر نظرات بقیه خودت رو تغییر نده میانه رو باش نه خیلی خجالتی نتیونی حقت رو ...

اره عزیزم برای حرف اون نیست

یهو  دلم گرفت

خیلی دلم شکست اون موقع بهم گفت تو نمیتونی حرف بزنی و فلان

در صورتی ک من فقط با ادبم مثل اون گستاخ نبودم

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلاس رقصش اوکیه ولی دوست پسر رو نتونستم هضم کنم🫣

اخه رقص توی مجلس زنونه هم حرامه 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
والا توی باشگاه ما یه تایمی هست برای کلاس رقص. کسایی که میرفتن راضی بودنشما هم پرس و جو کن پیدا میکن ...

من الان  ایروبیک میرم

گاهی میرقصن ولی من بلد نیستم خجالن می کشم 

و یا یکی از حرکاتی ک انجام میدیم خیلی از روزا

با اهنگ هندیه  رقص هندیه در واقع

وااا من خودم معتقدم ولی این رو نمیدونم چرا قبول ندارم😂🙂‍↔️

دیگه حرف خداست 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
من الان ایروبیک میرمگاهی میرقصن ولی من بلد نیستم خجالن می کشم و یا یکی از حرکاتی ک انجام میدیم خیلی ...

منم بعضی وقتا مربیمون میگه برقصین چون خجالت میکشم بلند نمیشم در عوض همه پیرزنا بلند میشن😂

فقط رقص محلی خودمون رو روم میشه برقصم🙂‍↔️

🤍.
اره عزیزم برای حرف اون نیستیهو دلم گرفتخیلی دلم شکست اون موقع بهم گفت تو نمیتونی حرف بزنی و فلاندر ...

با ادب و گستاخ جفتش برای یه عده جذابیت داره 

من خودم با هر آدمی یه کدام با بعضیا مهربونم با بعضی بی ادب ولی خب مثل خودشون رفتار کردم و به خودم حق اینو ندادم اعتقادات و رفتار و سبکشون رو زیر سوال ببرم فقط وقتی دیدم ضرر توی زندگی میبینن دست خودمم نیست میگم بعضی تشکر میکنم بعضی ک..ر میکنن ولی خب باز من همون آدمم ناراحت میشم اما عوض نمیشم اینه که من رو ساخته اگر دیوونه نباشم دیگه زرا نیستم که 

از من میشنوی تاثیر نداره چون خودم کلاسای زومبا میرفتم منم تا حدی خجالتیم باشگاه اثر چندانی نداره ولی ...

اخه باشگا ایروبیکم

هم میرم اصلا با کسی حرف نمیزم دوست پیدا نکردم

و دانشگاهم همینطور

البته دلیلش بیشتر اینه ک علاقه ای ب دوسا پیدا کردن ندارم

و حوصله حرفای سطحی و خاله زنکی و اینارو ندارم

دوست دارم ی دوست خوب واشته باشم مثلا

ولی حوصله معاشرت با ادم های زیادو ندارم 

استخر هم خجالت میکشم خیلی اخرین بار بچگی رفتم 

قربون خدا برم ولی دیگه با اینکه اهل رقص نیستم این توی کَتَم نمیره امیدوارم خدا ببخشه😂😭

حق الناس نداریم گردنمون خدا همه چی رو میبخشه 

با این دارم زندگی رو جلو میبرم فقط همین😂💔