2777
2789
عنوان

میخوام برم کلاس رقص

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 41 پست
اخه باشگا ایروبیکمهم میرم اصلا با کسی حرف نمیزم دوست پیدا نکردمو دانشگاهم همینطورالبته دلیلش بیشتر ا ...

خب دلیل نمیشه کاری بقیه دوست دارن دوست داشته باشی شاید تو عاشق کتابخونه باشی من سالن تیر اندازی یکی شنا 

حس میکنم زیادی دیگه داری به خودت گیر میدی

حق الناس نداریم گردنمون خدا همه چی رو میبخشه با این دارم زندگی رو جلو میبرم فقط همین😂💔

اره😂😭 تنها چیزی که گردنم نیست حق الناس و بیت المال عه😂😂😂 من تا اونجایی که بتونم در حد عرف جامعه رعایت میکنم ولی بازم ادم گناه های خودشو داره دیگه😂🙂‍↔️

🤍.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم بعضی وقتا مربیمون میگه برقصین چون خجالت میکشم بلند نمیشم در عوض همه پیرزنا بلند میشن😂فقط رقص مح ...

م همکن رقص محلی هم بلد نیستم🥺😂😭

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
با ادب و گستاخ جفتش برای یه عده جذابیت داره من خودم با هر آدمی یه کدام با بعضیا مهربونم با بعضی بی ا ...

درسته

ولی کلا اون ادم ادم سالم و درستی نبود

خداروشکر کات کردم تا خودمو بدبخت نکردم

درستهولی کلا اون ادم ادم سالم و درستی نبودخداروشکر کات کردم تا خودمو بدبخت نکردم

نمی‌شناسمش چی بگم ... هرچی صلاحته رخ بده تو زندگیت بهتره و صلاح ما رو خدا می‌دونه فقط 

خب دلیل نمیشه کاری بقیه دوست دارن دوست داشته باشی شاید تو عاشق کتابخونه باشی من سالن تیر اندازی یکی ...

ازه کلا ادم اجتماعی ای نیستم

معاشرت دوست ندارم

ن اینک دلم بخواد همیشه تنها باشم

ولی متاسفانه در حال حاضر هیچ دوستی ندارم

ازه کلا ادم اجتماعی ای نیستممعاشرت دوست ندارمن اینک دلم بخواد همیشه تنها باشمولی متاسفانه در حال حاض ...

بخوای میتونی پیدا کنی من دوست زیادی نداشتم ی مدت مجازی و حظوری با خیلی ها گرم می‌گرفتم نه نیازمند بودم نه حوصلم سر رفته بود و دوران خوبی بود اما یدونه دوست واقعی گیرت بیاد همون کافیه اون میتون خانواده،همسر ، همکلاسی اینا باشه

بخوای میتونی پیدا کنی من دوست زیادی نداشتم ی مدت مجازی و حظوری با خیلی ها گرم می‌گرفتم نه نیازمند بو ...

من قبلا ی رفیق داشتم

ی موضوعی پیش اومد ازش دلخور شدم

ریگه ب کسی اعتماد نکردم

درحال حاضر 

تنها دوستم ' دوست پسرمه🥺

من قبلا ی رفیق داشتمی موضوعی پیش اومد ازش دلخور شدمریگه ب کسی اعتماد نکردمدرحال حاضر تنها دوستم ' دو ...

خوبه یادت باشه اعتماد ی توهمه، هرکاری از هرکسی بر میاد 

اعتماد نکنی بازی رو بردی همیشه