2777
2789
عنوان

تا حالا تو حموم بودین برقا بره😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 70 پست

اره تنهام بودم  غروبم بود وااای نمیدونی چه وحشتی کردم😐 یه لحظه همینجور خشکم زد  هیییچ کاری نمیکردم 😂با اب یخ سریع موهامو شستم پریدم بیرون خداروشکر گوشیم نزدیک کمد کنار حموم بود زود چراغ قوه رو روشن کردم خودمو رسوندم توپذیرایی 😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من لخت شدم برم حموم اب رفت

😂😂😂😂😂😂

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
کاش برق میرفسوسک اومد چسبید ب پام لخت پریدم بیرون مامانم فک کرد برق گرفتتم😂

😂🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

جیغ و داد میکنم تا شوهرم آب جوش بذاره بیاره من بشورم خودمو

به همین راحتی😂

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ

تا حالا یه روز کامل با دوتا بچه گیر کردی تو حموم ؟😢

چی شد

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
من تو حموم بودم زلزله اومد.‌داداشم اومد گفت بدو بیا بیرون زلزله ست. گفتم وایسا خودمو خشک کنم 😂😂

وااای من یه بار با لباس بازخواب بودم زلزله اومد ازاون موقع چشمم ترسیده بالباس پوشیده میخوابم 

دستتون دردنکنه حالا منو به سخره میگیرین ؟؟ 🤨🤨😐😐

دقیقا تمامی موارد بودم و خودمم تاپیکشو گذاشتم چند روز پیش بود این اتفاق افتاد رفتم حموم برقها رفت با سر شامپویی ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️