2777
2789
عنوان

تا حالا تو حموم بودین برقا بره😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 70 پست
تا حالا یه روز کامل با دوتا بچه گیر کردی تو حموم ؟😢

اره دوست من از صبح گیر کرد تو حموم تا شب که شوهرش اومد درو باز کرد

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش برق میرفسوسک اومد چسبید ب پام لخت پریدم بیرون مامانم فک کرد برق گرفتتم😂

وای یا خدا چه وحشتناک ترسیدم متن یبار بچه بودم ۱۰ ۱۱ سالم بود اومدم حالم رد بردارم یهو یه سوسک گنده دیدم همینطور لخت پریدم بیرون😂💔

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
من تو حموم بودم زلزله اومد.‌داداشم اومد گفت بدو بیا بیرون زلزله ست. گفتم وایسا خودمو خشک کنم 😂😂

وای خونسرد ترین فرد وجود ندا...

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
من تو حموم بودم زلزله اومد.‌داداشم اومد گفت بدو بیا بیرون زلزله ست. گفتم وایسا خودمو خشک کنم 😂😂

واییی ترس همیشه من😂😭

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:

وااای من یه بار با لباس بازخواب بودم زلزله اومد ازاون موقع چشمم ترسیده بالباس پوشیده میخوابم

اتفاقا تو زلزله سال ۹۶ زن همسایمون با لباس خواب باز پرید تو کوچه😂 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد