2777
2789

مثلابعضی خانواده هاروشن فکرن حتی اصلابراشون مهم نیست دخترشون کجامیره شب کجامیخوابه بعضی از خانواده هم خیلی محدودیت مثل حجاب 

یاحتی نمیزارن دختربره دانشگاه حتی بعضی هامهم نیست که قبل ازدواج رابطه جنسی داشته داشتن دخترپسرهم فرق نداره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فرهنگ از طریق اموزش منتقل میشه خب

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مورد اول روشن فکر نیستند اونا یه خانواده زیادی ول و بی قانون هستن که اصلا درست نیست این تربیت 

مورد دوم هم که خب اصلا درست نیست 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

خدا خودش خواسته تفاوت باشه تا اهل تفکر رو به فکر وادار کنه و همیشه خوب و خوب تر و بد و بدتر باشه و آدما رو باهاش آزمایش کنه و بهشون حالی کنه برای شرایط هر کسی چه چیزی خوبه

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

اینایی که نام بردین روشن فکری نیست

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

تغییرات  بخاطر رسانه و ورودی های مغز  و سلایق مختلف هست 

اما اینهمه فاصله که ماها میبینیم بین دو قشر  بخاطر لج بازی و کار دشمنه 

وگدنه کشورای دیگه انقدر تفاوت فاحش ندارن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم