2777
2789
عنوان

نمی تونم جلو دوست پسرم معمولی لباس بپوشم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 24 پست
میدونم چی خریده کل بحثامون سر لباسه 😂😂😂دیشب از ۱۲ شب تا ۳ صبح باهم چت میکردیم فقط راجب اینکه چرم ...

اسی من برا تولدش کتونی از چرم مشهد گرفتم اون تولدم انگشتر طلا خرید بنظرت پرروش نکردم یا اوکیه؟خودش ذوق میکنه چیزی میخرم براش و اینکه درک خرج کردن تو رابطه رو داره ولی باز میگم یوقت دور برش نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو تاپیکت نوشتی هر روز میریم بیرون‌نزار بپذیرم که هر روز میری لباس میخری! مگه کارت چیه

هر روز که نه

وای واقعا من هفته یه بار تو یه مرکز خریدم از دست این دیوث🤦🏻‍♀️

باشگاه بدنسازی دارم

چقد خوشگلی دختر ❤

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

میدونم چی میگه دوس پسر منم به ظاهر اهمیت میده قبل هر دیت دهنم صافه و اینکه تاحالا لباس تکراری جلوش ن ...

من شل کردم برگشت یه حرف خیلی توهین آمیز بهم زد که تو مگه ماله یه ( منطقه بدی )هستی که تیپت اینه

تو دبی میری بلد نیستی چهاردست لباس بخری

بخدا گاییده شدم 

من شل کردم برگشت یه حرف خیلی توهین آمیز بهم زد که تو مگه ماله یه ( منطقه بدی )هستی که تیپت اینهتو دب ...

چون خودشم ب تیپ و ظاهرش اهمیت میده تا حدودی حق داره میدونم چی میگی دهنت سرویسه تسلیت میگم اسی جان😂🤦🏼‍♀️

اسی من برا تولدش کتونی از چرم مشهد گرفتم اون تولدم انگشتر طلا خرید بنظرت پرروش نکردم یا اوکیه؟خودش ذ ...

نه اوکیه

ولی من کلا نه کادو گرون بهش هدیه میدم

نه کادو گرون ازش میگرم

خوشم نمیاد