2777
2789

بچه ها انقدر آدم ظاهر بینی هست 

و رو‌لباس و تیپ حساسه

من هربار با این قرار دارم 

یا خرید میکنم یا ۵ ساعت جلو کمد دارم لباس استایل میکنم

چندبار همینطوری یه بارونی و شلوار جین پوشیدم‌ باهاش رفتم بیرون

تا یه هفته داشت میگفت این چه طرز لباس پوشیدنه

این‌چه طرزه مدل موعه

یه بار با یه پالتو کلاسیک اپل واچ دستم بود جلو دوست میگفت این کارا چیه میکنی 🤦🏻‍♀️ 

بعدم که ناراحت شدم میگفت میگم‌ که یادبگیری

خدایا خسته ام از دستش

برا خودشم همینه ها

کت چرم ۲۰ میلیونی میره میخره و ساعت ۱۰۰ تومنی میپوشه 

انقدر خرج لباس میکنه و‌ برند میپوشه که من نمیفهمم چرا 

داره منم عادت میده 

بابا من شاید یه روز بخوام بی آرایش و کژوال لباس بپوشم

دست از سرم بردار مردک🤦🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من باورت میشه قبل ها دیت میرم ی دست سر تا پا خرید میکنم😐پولمو از سر راه اوردم فک کنم🤦🏼‍♀️دیگه دید ...

من اوکی ام با خرید

ولی اینکه همیشه اینطوری جلوش معذب باشم داره داغونم میکنه

میخوای بدون کفششو چقد خریده؟ نزدیکش شو که گونشو ببوسی پاشو لگد کن ، هولت میده میگه من این کفشو فلان ...

میدونم چی خریده کل بحثامون سر لباسه 😂😂😂

دیشب از ۱۲ شب تا ۳ صبح باهم چت میکردیم فقط راجب اینکه چرم مشهد بهتره یا چرم تبریز

من اوکی ام با خریدولی اینکه همیشه اینطوری جلوش معذب باشم داره داغونم میکنه

میدونم چی میگه دوس پسر منم به ظاهر اهمیت میده قبل هر دیت دهنم صافه و اینکه تاحالا لباس تکراری جلوش نپوشیدم هر دیت سر تا پا ی استایل جدید دهنم سرویس شده دگ میخوام یکم شل کنم

وای فقط پاراگراف آخرت 🤣🤣

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩