2777
2789

ای وی اف کردم و سه تا جنین انتقال دادم و اولین جنین 14اذر ودوتاجنین دیگه 17اذر ، روز 14انتقال بتا 38و دوروز بعد 105و دوروز بعدش 215، آیاالان بارداری من خارج از رحمی هست ؟ قرار شده فردا هم آزمایش بتا بدم تیتر بتام چند بشه نرمال هست، بچه ها توروخدا هرچی میدونید بهم بگید حالم واقعا خوب نیس

برای مادرشدنم ی صلوات میفرستی خیلی ارزوشو میکشم😭

چرااین فکرو کردی ک خارج رحمی؟؟؟

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرااین فکرو کردی ک خارج رحمی؟؟؟

دکتر گفته بتا خیلی بالا نمیره و دلخواه من نیس شاید خارج از رحمی باشه دعا کن برام کلی دل بستم 😭😭

دکتر گفته بتا خیلی بالا نمیره و دلخواه من نیس شاید خارج از رحمی باشه دعا کن برام کلی دل بستم 😭😭

انشائ الله بارداری و صحیح و سالم بغل بگیری حتما برو سونوواژینال

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
انشائ الله بارداری و صحیح و سالم بغل بگیری حتما برو سونوواژینال

میگن باعث سقط میشه سونو واژینال، برام دعاکن بچه منم بمونه الان واقعا ب دعاهاتون نیاز دارم😭

میگن باعث سقط میشه سونو واژینال، برام دعاکن بچه منم بمونه الان واقعا ب دعاهاتون نیاز دارم😭

واااا کی این حرفا رو بهت زده من خودم ای وی اف کردم ده باررفتم سونوواژینال الانم ۹روز دیگه بچم بدنیامیاد دختر ی سونو واژینال برو خیال خودتو راحت کن.تا ۸هفتگی مجازه بری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واااا کی این حرفا رو بهت زده من خودم ای وی اف کردم ده باررفتم سونوواژینال الانم ۹روز دیگه بچم بدنیام ...

یعنی ب نظرت بتام می‌ره بالا؟

یعنی ب نظرت بتام می‌ره بالا؟

اره چرا نره.

الان چندهفته ای؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روز 19انتقال

عجله نکن تازه ۴هفتتم نشده صبر کن تو ۶هفته برو سونوواژینال

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره چرا نره.الان چندهفته ای؟؟؟

الان دوتا نفس داری تو توروخدا برام دعا کن خودت میدونی چقدر سخته بگن بارداری و بعد بگن امکان داره بچه مشکل داشته باشه یعنی چی ، واقعا ازته دلم آرزو میکنم هیچ کس الان حال منو نداشته باشه چون من داغونم 😭😭