2777
2789

همش فکربازیه هی تا الان گفتم سخت نگیرم ولشکن زده نشه ولی واقعا عصبیم کرده 

الان زدمش از عصبانیت

خواهشا نیاید بگیر چه مادری هستی و فلانی که حلالتون نمیکنم دق و دلیه این چندماهو سرش خالی کردم 

دستام به شدت نیلرزع از استرس و عصبانیت

نمیشینه درس کارکنم باهاش یا نمینویسه اصلا

دیونه شدم

شما ی راه حل بدید بهم

کلاس اوله

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بگم بچه های الان بعضیاشون واقعا رو مغز مامانا رژه میرن و از این کار لذت میبرن

بقران لذت میبره واقعا

بخدا حالمو خراب کرده دوسدارم از دستش خودمو بکشم 

دست ورزی کار کن باهاش شاید دستهاش خسته میشن یه راه حلی برای افزایش دقت و تمرکزش پیدا کن با داد و بید ...

نه خسته نمیشه دلش نمیخواد کلا بنویسه 

پسر من یه چیزی میگم نکن زشت عیبه از عمد تکرار میکنه ودقیقا تو تخم چشمام نگاه میکنه و میخنده و از این ...

وای اینم همینه

بخدا نمیدونم چیکارکنم

گفتم دیگه نمیزارم بری مدرسه

یجوری حالمو بدکرده احساس میکنم میخوام سکته کنم

خب بزار یک شب ننویسه بعد نزار بره مدرسه بگو مگه تو درس نوشتی که بری مدرسه یا اگر براش مهم نیست به معلمش بگو تنبیهش کنه .

کلا شما نباید بشینی بالا سر بچت تا درس بنویسه و بخونه باید وقتی اومد با هم برنامه ریزی کنید و کاراشو بنویسد یه وقت مشخصی هم برای بازی بزارید . شما باید فقط نظارت کنید یا حالا اگر املا دارن بهشون بگی . 

خب بزار یک شب ننویسه بعد نزار بره مدرسه بگو مگه تو درس نوشتی که بری مدرسه یا اگر براش مهم نیست به مع ...

به هیچ وجه نمینویسه تا ۱۰۰بار نگم دفترو کتابشو نمیاره

باید کنارش بشینم

به هیچ وجه نمینویسه تا ۱۰۰بار نگم دفترو کتابشو نمیارهباید کنارش بشینم

بزار ننویسه براش از اهمیت درس و مدرسه توضیح بده و بگو دوست داری در اینده چیکاره بشی .

احساس میکنم پسرتون متوجه حساسیت شما به درسش شده . 

بزار نخونه .میدونم سخته ولی طاقت بیار یک روز که ننوشت نفرستش مدرسه و بگو شرط رفتن به مدرسه نوشتن تکلیفه . از این حرفت هم کوتاه نیا . یا بزار به عهده معلم که تنبیهش کنه . شما توی این چند ماه تلاش کردی نتیجه نداده این کار رو انجام بده بهتر میشه .

من خودم معلمم .دانش اموز میومد مدرسه میگفت اومدم فقط فوتبال بازی کنم . برگشو خالی تحویل میداد تکلیفم به زور پدر و مادر مینوشت چند بار که انجام نداده بود این کار رو کردن دیگه کمک کم درست شد .

با این کارم فکر نکن همون روز میاره تمییز مشقشو مینویسه باید صبور باشی

بزار ننویسه براش از اهمیت درس و مدرسه توضیح بده و بگو دوست داری در اینده چیکاره بشی .احساس میکنم پسر ...

بهش گفتم نمیزارم بری مدرسه حالا فردا نزارم بره؟ بگم چون درس ننوشتی اجازه نداری؟

ممنون از توضیحت 

واقعا پیرشدم تو این جندماه همه دست و بدنم میلرزه از فشار عصبی