2777
2789
عنوان

خانومایی که باردارین من شکمم کوچیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 43 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بابا اصلا به هیکل و شکم نیست اون یکی دوستمون هم قد بلنده هم درشت کلی هم شکمش گنده بود بچه کلا یک ...

وای خدااز دهنت بشنوه اول ک سالم باشه بعد اینکه تپلی باشه انقد لپاشو بکشم گریه کنه 😋😋😋😋😋😋دستاشم بخورم

خداجونم شکرت🦋

وای خدااز دهنت بشنوه اول ک سالم باشه بعد اینکه تپلی باشه انقد لپاشو بکشم گریه کنه 😋😋😋😋😋😋دستاشم ...

اره عزیزم سلامتی مهم تره 😍 امین 

من هرچی دختر ریز دیدم بچه اش تپل مپل بود برعکس آدما درشت و چاق دیدم ک بچه شون لاغره 

بنظرم ژنتیکه 😁

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
من آن تی ۱۲ هفته رفتم گفت دختره ۱۴ هفته رفتم گفتن ب پسر میخوره خودمم موندم

دکتره میگف ک آنومالی ۱۶هفته صددرصده الان نرم افزار گهواره رو دارم اون زده از ۱۵هفته ب بعد صددرصدیه 

خداجونم شکرت🦋

اره عزیزم سلامتی مهم تره 😍 امین من هرچی دختر ریز دیدم بچه اش تپل مپل بود برعکس آدما درشت و چاق دیدم ...

خوب ما ژنتیک لاغره 

بعد دکتر مکمل ویتامین داد گف بخپر شکمت بزرگ تر میشه🤣🤣🤣🤣🤣

خداجونم شکرت🦋

خوب ما ژنتیک لاغره بعد دکتر مکمل ویتامین داد گف بخپر شکمت بزرگ تر میشه🤣🤣🤣🤣🤣

به این چیزا توجه نکن سلامتی  مهمه 😁 

شکمت گنده شه ک چی بشه الکی سنگین میشی کمرت درد میگیره 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اصلا چیزی نمی‌فهمم ولی تو سونو ها خیلی شیطونهشما چطور؟

منم هیچی😐✌🏻فقط وقتی ک به پشت میخابم انگار ی چیزی مثل نبض میزنه 

توی سونو هم خاب بود🤣🤣🤣🤣

خداجونم شکرت🦋