2777
2789
عنوان

نی‌نی‌هاتون چقد غذا میخورن

49 بازدید | 5 پست

دخترم ۷ ماهشه یه وعده فرنی یا حریره بادوم یا اوتمیل بعضی وقتام زرده تخم بلدرچین با سیب زمینی برای صبحانه بهش میدم حدودا ۴ تا قاشق غذاخوری میخوره

دو وعده هم سوپ میخوره که توش سبزیجات و گوشت و مرغ و بلدرچین داره اونم ۴ ۵ تا قاشق غذاخوری میخوره

یه بارم با پستونک میوه خوری میوه بهش میدم

در طول شبانه روز حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ سی‌سی شیر میخوره

الان دیدم خیلی جاها میگن در حد ۵ ۶ تا قاشق چایخوری باید غذا بخورن بیشتر معدشون اذیت میشه ولی دختر من به زور نمیخوره که خودش اشتها داره دیگه نخواد بهش به زور غذا نمیدم به نظرتون کمتر باید بخوره؟ بچه های شما چطور بودن؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه دیکه معده با معده فرق میکنه آدما ربات نیستن که ی اندازه عمل کنن لابد قراره از این دختر تپلا بشه که خیلی نانازه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
نه دیکه معده با معده فرق میکنه آدما ربات نیستن که ی اندازه عمل کنن لابد قراره از این دختر تپلا بشه ک ...

وزنشم اونقدی زیاد نیست آخه رو نموداره کاملا تازه دکتر برده بودم گفت نمیشه گفت عالی ولی خوبه 

وزنشم اونقدی زیاد نیست آخه رو نموداره کاملا تازه دکتر برده بودم گفت نمیشه گفت عالی ولی خوبه

الکی رو دخترت عیب نزار بگو ماشالله تو دور بر ما بچه های فامیل با التماس و تروخدا بهشون غذا میدن خداروشکر کن دهن داره حداقل رشد خوبی خواهد داشت

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه