2777
2789

راجب حق تمکین والا نمیدونم چیه که خانم تا ۴۸ ساعت فرصت داشته برگرده و برنگشته چند جلسه هم برگزار شده یکی دو جلسه 

و الان دو ماه و نیمه گذشته قاضی تصمیمی نگرفته چقدر طول می‌کشه تصمیم نهایی رو بگه 

و قضیه راجب خودم نیست من اقا رو دوست دارم و منتظرم قاضی تصمیم رو بگه که بتونه مجددا ازدواج کنه 

خواستم ببینم چقدر طول میکشه قاضی تصمیم نهایی رو بگه 

الان دو ماه گذشته 

دوماه شده ازدواج کنه باکی ازدواج کنه ازکجا پیدا میکنن مردا اصلا روان واحساس ندارن راحتن

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوماه شده ازدواج کنه باکی ازدواج کنه ازکجا پیدا میکنن مردا اصلا روان واحساس ندارن راحتن

خیانت دیده این یک 

و قضیه مال ۶ ماه پیشه

بحث من حق تمیکنه و ایناست که چقد طول میکشه قاضی تصمیم رو بگیره 

تا جایی ک میدونم تصمیم نهایی وجود نداره قاضی حکمشو داده ک تا ۴۸ ساعت برگرده اگه برنگرده مرد میتونه ب ...

والا زنگ به وکیلش زد برا ازدواج مجدد گف منتظر تصمیم نهایی قاضی هستیم

خیانت دیده این یک و قضیه مال ۶ ماه پیشهبحث من حق تمیکنه و ایناست که چقد طول میکشه قاضی تصمیم رو بگیر ...

عزیزم ازحرفم ناراحت نشو واقعا ادمانیاز به زمان اگه قراره باهاتون ازدواج کنه یه تایم بیشتری برای اشنایی بزار

حتی خیانت هم روح ادمو اسیب میزنه نیاز ادم خودشو ترمیم کنه

رای هم زیاد طول نمیکشه جزاین که اوناهی اعتراض بزنن

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.